- Adana’da Cumhuriyet Bayramı Sportif Etkinliklerle Kutlandı.

SPOR 30.10.2018 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1406+ kez okundu.
 

- Adana’da Cumhuriyet Bayramı Sportif Etkinliklerle Kutlandı.

-Güreş, Bocce, Yüzme ve Masa Tenisi müsabakalarına toplam 550 sporcu katıldı.   Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Mili Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalara Güreş, Bocce, Yüzme ve Masa Tenisi dalında 550 sporcu katıldı. Masa tenisi müsabakaları 5 Ocak stadı türbün alında gerçekleşti. Müsabakalara kız ve erkek 90 sporcu katıldı. Yüzme Müsabakalıları ise Çukurova Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.  Müsabakalara Adananın yanı sıra Mersin ve İskenderun spor kulüplerinden toplam 120 sporcu katıldı. Sarıçam Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen Güreş ve Bocce müsabakaları öncesi bir konuşma yapan Sarıçam Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ali Bilgiç, “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir hafta içerisinde İlimizde değişik branşlarda spor müsabakaları gerçekleştirdik. Güreş müsabakalarına Adananın yanı sıra Mersin İlimizden de sporcu kardeşlerimiz katılmıştır. Müsabakalara katılan sporcu ve antrenörleri tebrik ederken, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutlarım” diye konuştu. Ayrıca müsabakaları sonunda Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu tarafından kulüplere güreş kıyafetleri dağıtıldı. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları müsabakaya katılan sporcu antrenörleri ve Beden Eğitim öğretmenleri tarafından verildi.

-Güreş, Bocce, Yüzme ve Masa Tenisi müsabakalarına toplam 550 sporcu katıldı.

 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Mili Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalara Güreş, Bocce, Yüzme ve Masa Tenisi dalında 550 sporcu katıldı.

Masa tenisi müsabakaları 5 Ocak stadı türbün alında gerçekleşti. Müsabakalara kız ve erkek 90 sporcu katıldı.

Yüzme Müsabakalıları ise Çukurova Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.  Müsabakalara Adananın yanı sıra Mersin ve İskenderun spor kulüplerinden toplam 120 sporcu katıldı.

Sarıçam Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen Güreş ve Bocce müsabakaları öncesi bir konuşma yapan Sarıçam Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ali Bilgiç, “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir hafta içerisinde İlimizde değişik branşlarda spor müsabakaları gerçekleştirdik. Güreş müsabakalarına Adananın yanı sıra Mersin İlimizden de sporcu kardeşlerimiz katılmıştır. Müsabakalara katılan sporcu ve antrenörleri tebrik ederken, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutlarım” diye konuştu.

Ayrıca müsabakaları sonunda Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu tarafından kulüplere güreş kıyafetleri dağıtıldı.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları müsabakaya katılan sporcu antrenörleri ve Beden Eğitim öğretmenleri tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.