- Müsabakalara toplam 30 okuldan 75 sporcu katıldı

SPOR 16.05.2018 - 09:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1585+ kez okundu.
 

- Müsabakalara toplam 30 okuldan 75 sporcu katıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Minik, Yıldız, Genç Kano ve Kürek İl Birinciliği” tamamlandı.
Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi Seyhan Baraj Gölü tesislerinde gerçekleştirilen  müsabakalara  30 okuldan kız ve erkek toplam 75 sporcu katıldı.   Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğini belirterek başarılı olan sporcuları önce kulüplere, daha sonra da milli takımlara kazandıracaklarını söyledi.   Müsabakalar sonucundan dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, Tesis Amiri Mustafa Yakar ile müsabakalara katılan okulların Beden Eğitim öğretmenleri tarafından verildi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Minik, Yıldız, Genç Kano ve Kürek İl Birinciliği” tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi Seyhan Baraj Gölü tesislerinde gerçekleştirilen  müsabakalara  30 okuldan kız ve erkek toplam 75 sporcu katıldı.

 

Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğini belirterek başarılı olan sporcuları önce kulüplere, daha sonra da milli takımlara kazandıracaklarını söyledi.

 

Müsabakalar sonucundan dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, Tesis Amiri Mustafa Yakar ile müsabakalara katılan okulların Beden Eğitim öğretmenleri tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.