-48 Delegenin katıldığı seçimde Cumali Hake başkanlığa getirildi.

SİYASET 12.06.2018 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

-48 Delegenin katıldığı seçimde Cumali Hake başkanlığa getirildi.

Adana Gençlik ve Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan oylamalar sonucunda Cumali Hake başkan seçildi. Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Cahit Sınmaz, Başkan Yardımcılığına Nihat Peksoy, Katip Üyeliğine  ise Hikmet Çopur  oybirliği ile seçildi. Gündemin 3 ve 4 maddesi gereğince faaliyet raporu  Sekreter üyesi Hanifi Altun tarafından Denetleme kurulu raporu ise muhasip üye Mahmut Kır tarafından okundu. Raporlar üzerine lehte ve aleyhte söz alan olmadığından ayrı ayrı oylama yapılarak  ibraz edildi. Daha sonra Gündemin 5. maddesi gereğince Yeni Yönetim Kurulu seçimine geçildi. Açık oy açık tasnif ile yapılan seçimler sonucunda Yeni yönetim ve denetim kurulu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile seçildi. -Yeni Yönetim Kuru Yedek ve Asil Listesi Başkan Cumali Hake, Başkan Yardımcısı Metin Bölükbaşı, Sekreter HalitYılmazel, Muhasip Hanifi Altun, Üyeler ise Zeki Alanoğlu, Murat Adıgüzel ve Ömer Erdoğan Yedek Üyeler: Fadime Karlangıç, Selçuk Babacan, Hüseyin Durak, Halil İbrahim Aydın, Sadık Günyeli, Doruk Girişmen, Harun İbiş -Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Listesi Asil Üye: Mehmet Şişman ,Abdulkadir Künkül ,Miktad Birer Yedek Üye: Bayram Demirel ,Nihat Peksoy ,Süleyman Özden -ASKF Asil ve Yedek Listesi Asil Üye: Abdulkadir Ataşbak , Metin Bölükbaşı ,Cumali Hake Yedek Üye: Ömer Erdoğan ,Halit Yılmazel , Hanifi Altun      

Adana Gençlik ve Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan oylamalar sonucunda Cumali Hake başkan seçildi.

Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığına Cahit Sınmaz, Başkan Yardımcılığına Nihat Peksoy, Katip Üyeliğine  ise Hikmet Çopur  oybirliği ile seçildi.

Gündemin 3 ve 4 maddesi gereğince faaliyet raporu  Sekreter üyesi Hanifi Altun tarafından Denetleme kurulu raporu ise muhasip üye Mahmut Kır tarafından okundu.

Raporlar üzerine lehte ve aleyhte söz alan olmadığından ayrı ayrı oylama yapılarak  ibraz edildi.

Daha sonra Gündemin 5. maddesi gereğince Yeni Yönetim Kurulu seçimine geçildi.

Açık oy açık tasnif ile yapılan seçimler sonucunda Yeni yönetim ve denetim kurulu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile seçildi.

-Yeni Yönetim Kuru Yedek ve Asil Listesi

Başkan Cumali Hake, Başkan Yardımcısı Metin Bölükbaşı, Sekreter HalitYılmazel, Muhasip Hanifi Altun, Üyeler ise Zeki Alanoğlu, Murat Adıgüzel ve Ömer Erdoğan

Yedek Üyeler: Fadime Karlangıç, Selçuk Babacan, Hüseyin Durak, Halil İbrahim Aydın, Sadık Günyeli, Doruk Girişmen, Harun İbiş

-Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Listesi

Asil Üye: Mehmet Şişman ,Abdulkadir Künkül ,Miktad Birer

Yedek Üye: Bayram Demirel ,Nihat Peksoy ,Süleyman Özden

-ASKF Asil ve Yedek Listesi

Asil Üye: Abdulkadir Ataşbak , Metin Bölükbaşı ,Cumali Hake

Yedek Üye: Ömer Erdoğan ,Halit Yılmazel , Hanifi Altun

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.