-Ataşbak: “Fatih Kamuz Adana’nın gururu olmaya devam ediyor”

SPOR 27.10.2018 - 12:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1457+ kez okundu.
 

-Ataşbak: “Fatih Kamuz Adana’nın gururu olmaya devam ediyor”

    Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5 Türkiye, 2 Avrupa ve 2 Dünya Şampiyonluğu bulunan engelli bilek güreşi sporcusu Fatih Kamuz’u makamında kabul etti. Ataşbak, geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleştirilen 40. Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Kamuz’u tebrik etti. Fatih’in yeni başarılar elde edebilmesi için tüm imkânları seferber etmeye devam edeceklerini belirten Ataşbak,  “Sporcumuz Fatih Kamuz hem kentimizde hem de ülkemizde bizleri en iyi şekilde temsil etmiştir. Fatih Kamuz Adana’nın gururu olmaya devam ediyor. Alınan şampiyonluklar kolay elde edilmiyor. Bu başarıları asla göz ardı edemeyiz” diye konuştu. Avrupa ve Dünya şampiyonu ünvanlı sporcu Fatih Kamuz, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederek şunları kaydetti. "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımda benden desteklerini esirgemeyen başta İl Müdürümüz olmak üzere, yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Elimden geldiği kadar ülkemi sonuna kadar başarıyla temsil etmeye devam edeceğim." Ayrıca ziyarette, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Türkiye Olimpiyatlar Hazırlık Merkezleri (TOHM) Koordinatörü Murat Adıgüzel’de hazır bulundu.  

 

 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5 Türkiye, 2 Avrupa ve 2 Dünya Şampiyonluğu bulunan engelli bilek güreşi sporcusu Fatih Kamuz’u makamında kabul etti.

Ataşbak, geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleştirilen 40. Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Kamuz’u tebrik etti.

Fatih’in yeni başarılar elde edebilmesi için tüm imkânları seferber etmeye devam edeceklerini belirten Ataşbak,  “Sporcumuz Fatih Kamuz hem kentimizde hem de ülkemizde bizleri en iyi şekilde temsil etmiştir. Fatih Kamuz Adana’nın gururu olmaya devam ediyor. Alınan şampiyonluklar kolay elde edilmiyor. Bu başarıları asla göz ardı edemeyiz” diye konuştu.

Avrupa ve Dünya şampiyonu ünvanlı sporcu Fatih Kamuz, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederek şunları kaydetti.

"Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımda benden desteklerini esirgemeyen başta İl Müdürümüz olmak üzere, yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Elimden geldiği kadar ülkemi sonuna kadar başarıyla temsil etmeye devam edeceğim."

Ayrıca ziyarette, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Türkiye Olimpiyatlar Hazırlık Merkezleri (TOHM) Koordinatörü Murat Adıgüzel’de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.