-Bölge Antrenörü Kayataş:

SPOR 27.06.2018 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2101+ kez okundu.
 

-Bölge Antrenörü Kayataş:

-“Sporculara Badmintonun İnceliklerinin Yanı Sıra Sağlık, Beslenme Gibi Konularda' da Bilgiler Aktarıyoruz”   Badminton Bölge Antrenörü Yunus Can Kayataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlayan “Badminton İl Spor Merkezleri" de badmintonun inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktardıklarını söyledi. Kayataş, çalışmalara 5 Ocak Fatih Terim Stadı Türbün altında bulunan spor salonunda çalıştırdıklarını 7-18 yaş gurubu haftada üç seans olmak üzere toplamda 30 kız ve erkek öğrencinin katıldığı belirtti. Gençlere sporu aşılamak için çalıştıklarını kaydeden Kayataş, İl Spor Merkezlerine,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük önem verdiğini, tesis, malzeme konusunda her türlü desteğin sağladığını ifade etti. İl Spor Merkezine katılan öğrenciler arasında yetenekli sporcular olduğunu belirten Kayataş, “Kentte faaliyet gösteren kulüpler için altyapı görevi yapacak olan İl Spor Merkezleri sayesinde yeni yetenekli sporcular keşfedeceğiz. Öğrenciler arasında başarılı olanlara lisans çıkartarak kulüplerde yarışmalarını sağlayacağız. İl Spor Merkezleri’nde sporculara badmintonun tüm inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktarıyoruz” diye konuştu. Kurs kayıtlarının devam ettiğini belirten Kayataş, haftada 3 gün çalıştıklarını, velilerin ilgisinin kendisini mutlu ettiğini, kulüp yöneticilerinin de il spor merkezine gelen öğrencileri izleyerek onlara lisans çıkartmaları konusunda önerilerde bulunduğunu sözlerine ekledi.  

-“Sporculara Badmintonun İnceliklerinin Yanı Sıra Sağlık, Beslenme Gibi Konularda' da Bilgiler Aktarıyoruz”

 

Badminton Bölge Antrenörü Yunus Can Kayataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlayan “Badminton İl Spor Merkezleri" de badmintonun inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktardıklarını söyledi.

Kayataş, çalışmalara 5 Ocak Fatih Terim Stadı Türbün altında bulunan spor salonunda çalıştırdıklarını 7-18 yaş gurubu haftada üç seans olmak üzere toplamda 30 kız ve erkek öğrencinin katıldığı belirtti.

Gençlere sporu aşılamak için çalıştıklarını kaydeden Kayataş, İl Spor Merkezlerine,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük önem verdiğini, tesis, malzeme konusunda her türlü desteğin sağladığını ifade etti.

İl Spor Merkezine katılan öğrenciler arasında yetenekli sporcular olduğunu belirten Kayataş, “Kentte faaliyet gösteren kulüpler için altyapı görevi yapacak olan İl Spor Merkezleri sayesinde yeni yetenekli sporcular keşfedeceğiz. Öğrenciler arasında başarılı olanlara lisans çıkartarak kulüplerde yarışmalarını sağlayacağız. İl Spor Merkezleri’nde sporculara badmintonun tüm inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktarıyoruz” diye konuştu.

Kurs kayıtlarının devam ettiğini belirten Kayataş, haftada 3 gün çalıştıklarını, velilerin ilgisinin kendisini mutlu ettiğini, kulüp yöneticilerinin de il spor merkezine gelen öğrencileri izleyerek onlara lisans çıkartmaları konusunda önerilerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.