-Müsabakalara 28 Okuldan Toplam 80 Sporcu Katıldı

SPOR 05.04.2019 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2482+ kez okundu.
 

-Müsabakalara 28 Okuldan Toplam 80 Sporcu Katıldı

  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Okullar arası Yıldızlar Yüzme Yarışlarına 28 okuldan 41'i bayan toplam 80 sporcu katıldı. Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek ve kurbağalama dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, yakından takip ettiği yarışmaların ardından şunları söyledi. “Son yıllarda özellikle su sporlarında sporcularımızın yükselen performanslarını gururla izliyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, çok yakında Adana yüzmenin 1 Numaralı Şehri olarak anılmaya başlayacaktır.” TOHM Yüzme Antrenörü Özgür Yarar’da yarışları dikkatle izleyerek, başarılı sporcuların performanslarını takip etti. Yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği Asbaşkanı İbrahim Koç, TOHM Antrenörü Özgür Yarar, Yüzme Antrenörü Nesrin Olgun Arslan, Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan ve okulların Beden eğitimi Öğretmenleri verdi. Müsabakalarda dereceye giren okulların takım sıralaması şunlar: Kızlar: 1- Özel Gündoğdu Ortaokulu  2- Özel TED Adana Ortaokulu 3- Özel Başkent Ortaokulu   Erkekler: 1- Özel Başkent Ortaokulu  2- Özel TED Adana Ortaokulu 3- Özel Erkan Okulları  

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Okullar arası Yıldızlar Yüzme Yarışlarına 28 okuldan 41'i bayan toplam 80 sporcu katıldı.

Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek ve kurbağalama dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, yakından takip ettiği yarışmaların ardından şunları söyledi. “Son yıllarda özellikle su sporlarında sporcularımızın yükselen performanslarını gururla izliyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, çok yakında Adana yüzmenin 1 Numaralı Şehri olarak anılmaya başlayacaktır.”

TOHM Yüzme Antrenörü Özgür Yarar’da yarışları dikkatle izleyerek, başarılı sporcuların performanslarını takip etti.

Yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği Asbaşkanı İbrahim Koç, TOHM Antrenörü Özgür Yarar, Yüzme Antrenörü Nesrin Olgun Arslan, Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan ve okulların Beden eğitimi Öğretmenleri verdi.

Müsabakalarda dereceye giren okulların takım sıralaması şunlar:

Kızlar:

1- Özel Gündoğdu Ortaokulu 

2- Özel TED Adana Ortaokulu

3- Özel Başkent Ortaokulu

 

Erkekler:

1- Özel Başkent Ortaokulu 

2- Özel TED Adana Ortaokulu

3- Özel Erkan Okulları

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.