-Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

03.01.2020 - 17:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2083+ kez okundu.
 

-Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

-Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan "Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları" tamamlandı. Asım Savaş Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, sporcuların mücadeleleri maçlara renk kattı. Müsabakaların sonunda Kızlarda Akdeniz Koleji, Erkeklerde ise Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımları birinci oldu. Müsabakaların ödül töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, “Çekişmeli ve hırs dolu maçlar izleme fırsatı bulduk. Şimdiye dek birçok okulumuz sporcularına kupa ve madalya verdik. Unutulmamalıdır ki önemli olan sadece ödül almak değil başarının devam etmesi için azim ve kararlılıkla çalışmaktır. Umarım ilerleyen yıllarda başarılarınıza başarı katarak İlimizi en iyi bir şekilde temsil edeceksiniz. Bizlerin her daim destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederken başarılı olan sporcu kardeşlerimi de kutluyorum.” Dedi. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını Adana Gençlik ve Spor Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Hentbol Adana İl Temsilcisi Atilla Güneş, Okul Müdürleri, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri verdi. Müsabakalarda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde: Yıldız Kızlar: Akdeniz Koleji Orhan Gazi Ortaokulu Nuri ve Zekiye Has Ortaokulu Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu Küçük Erkekler: Orhan Gazi Ortaokulu İnkılap Ortaokulu Vakıfbank Ortaokulu  Mehmet Akif Ortaokulu      

-Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan "Okullar arası Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları" tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, sporcuların mücadeleleri maçlara renk kattı. Müsabakaların sonunda Kızlarda Akdeniz Koleji, Erkeklerde ise Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımları birinci oldu.

Müsabakaların ödül töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, “Çekişmeli ve hırs dolu maçlar izleme fırsatı bulduk. Şimdiye dek birçok okulumuz sporcularına kupa ve madalya verdik. Unutulmamalıdır ki önemli olan sadece ödül almak değil başarının devam etmesi için azim ve kararlılıkla çalışmaktır. Umarım ilerleyen yıllarda başarılarınıza başarı katarak İlimizi en iyi bir şekilde temsil edeceksiniz. Bizlerin her daim destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederken başarılı olan sporcu kardeşlerimi de kutluyorum.” Dedi.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını Adana Gençlik ve Spor Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Hentbol Adana İl Temsilcisi Atilla Güneş, Okul Müdürleri, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri verdi.

Müsabakalarda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

Yıldız Kızlar:

  1. Akdeniz Koleji
  2. Orhan Gazi Ortaokulu
  3. Nuri ve Zekiye Has Ortaokulu
  4. Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu

Küçük Erkekler:

  1. Orhan Gazi Ortaokulu
  2. İnkılap Ortaokulu
  3. Vakıfbank Ortaokulu
  4.  Mehmet Akif Ortaokulu

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.