4N1K 2 filminin oyuncuları Adana’ya geliyor

12.05.2018 - 10:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1889+ kez okundu.
 

4N1K 2 filminin oyuncuları Adana’ya geliyor

  Optimum AVM, 4N1K 2 filminin oyuncularını konuk ediyor   ADANA/ Sahne, müzik, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini sevenleriyle buluşturan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez 4N1K 2 filminin oyuncularını konuk ediyor. Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın  ‘4N1K’ kitabından uyarlanan, yapımcılığını Öner Arslanel’in, yönetmenliğini Deniz Coşkun’un üstlendiği filmin oyuncuları Adanalı sinemaseverler ile Optimum’daki Avşar Sineması’nda 13 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da bir araya gelecek. Saat 16.30’da ise film gösterimi gerçekleşecek.   Aşk, dostluk, gençlik temalarını içeren 4N1K2 filminin başrol oyuncuları Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Cihan Şimşek, Sina Özer ve Cemrehan Karakaş,  özel gösterim öncesinde küçük bir söyleşi yapıp ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacaklar.  

 

Optimum AVM, 4N1K 2 filminin oyuncularını konuk ediyor

 

ADANA/ Sahne, müzik, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini sevenleriyle buluşturan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez 4N1K 2 filminin oyuncularını konuk ediyor.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın  ‘4N1K’ kitabından uyarlanan, yapımcılığını Öner Arslanel’in, yönetmenliğini Deniz Coşkun’un üstlendiği filmin oyuncuları Adanalı sinemaseverler ile Optimum’daki Avşar Sineması’nda 13 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da bir araya gelecek. Saat 16.30’da ise film gösterimi gerçekleşecek. 

 Aşk, dostluk, gençlik temalarını içeren 4N1K2 filminin başrol oyuncuları Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Cihan Şimşek, Sina Özer ve Cemrehan Karakaş,  özel gösterim öncesinde küçük bir söyleşi yapıp ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.