Fizik Kurallarını Kanıtlamak İçin Alevlerin Arasına Daldı!

TEKNOLOJİ 15.01.2016 - 10:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1103+ kez okundu.
 

Fizik Kurallarını Kanıtlamak İçin Alevlerin Arasına Daldı!

Fizik yasalarına yüzde yüz güvendiğini söyleyen Norveçli fizikçi Andreas Wahl, hayatını riske atan deneyler yapıyor.
Gözü kara fizikçi Andreas Wahl yaptığı ilginç deneylerle dikkat çekmeye devam ediyor. ALEV ALEV YANAN IZGARAYA GİRDİ Fizik yasalarına güvenini ispat etmek için sınırları zorlayan Wahl, alev alev yanan bir ızgaranın içinden geçti. KENDİNİ 14 METREDEN AŞAĞI BIRAKTI Ünlü fizikçi başka bir deneyde, cisimlerin merkeze yaklaştıkça daha hızlı döndüğünü göstermek için kendini 14 metre yukarıdan aşağı bırakarak hayatını riske attı. Bir ucunda kendisi, bir ucunda da bir borunun etrafında dönecek ağırlık bulunan 14 metre yüksekliğindeki iskeleden kendini bıraktı. Ağırlık boruya dolanarak fizikçinin hayatını kurtardı.   Son Dakika»Komik - İlginç»Haber  [8064591]Haber Yayın Tarihi: 15.01.2016 10:12:00 Haberler.com
Fizik yasalarına yüzde yüz güvendiğini söyleyen Norveçli fizikçi Andreas Wahl, hayatını riske atan deneyler yapıyor.

Gözü kara fizikçi Andreas Wahl yaptığı ilginç deneylerle dikkat çekmeye devam ediyor.

ALEV ALEV YANAN IZGARAYA GİRDİ

Fizik yasalarına güvenini ispat etmek için sınırları zorlayan Wahl, alev alev yanan bir ızgaranın içinden geçti.

KENDİNİ 14 METREDEN AŞAĞI BIRAKTI

Ünlü fizikçi başka bir deneyde, cisimlerin merkeze yaklaştıkça daha hızlı döndüğünü göstermek için kendini 14 metre yukarıdan aşağı bırakarak hayatını riske attı. Bir ucunda kendisi, bir ucunda da bir borunun etrafında dönecek ağırlık bulunan 14 metre yüksekliğindeki iskeleden kendini bıraktı. Ağırlık boruya dolanarak fizikçinin hayatını kurtardı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.