ABD Eğitim Ataşesi Adana Final Okulları’nı ziyaret etti.

EĞİTİM 16.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2007+ kez okundu.
 

ABD Eğitim Ataşesi Adana Final Okulları’nı ziyaret etti.

A.B.D Eğitim Ataşesi Ms Jenny Curatola Wozniak ve yardımcısı Bayan Zeynep Atçı, Adana Final Okulları’na yapmış olduğu ziyarette, Eğitim Koordinatörü F. Oğuzhan Ertem, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş, İlk ve Ortaokul Müdürü Şirvan Kopar ile MUN Direktörü ve İngilizce Bölüm Başkanı Mehmet Toyguş ile bir araya geldiler.  Göreve yeni atanan Wozniak; eğitim sistemi, uygulanan yöntemler ve MUN (Birleşmiş Milletler Modeli) ile ilgili bilgiler alarak, okul yöneticileri ile birlikte Adana Final Okulları’nın eğitimdeki başarısının temel unsurlarını değerlendi. Her konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Adana Final Okulları Eğitim Koordinatörü Oğuzhan Ertem, ABD Eğitim Ataşesi Wozniak ile sohbetinde; eğitimde yabancı dile çok önem verdiklerini, bu konudaki çalışmalarının yarattığı farkları öğrencilerinde gördüklerini ifade etti. Öğrenci değişim programları, Birleşmiş Milletler Modeli (MUN) Organizasyonu ve daha birçok uluslararası programda başarı gösteren öğrenci sayısının her geçen gün artmasının, bu amaç için ne kadar doğru adımlar atıldığının göstergesi olduğunu belirtti. Bu anlamda Sayın Wozniak ile birlikte yeni projelerde bir araya gelmek bizi mutlu eder diyerek sözlerini tamamladı.

A.B.D Eğitim Ataşesi Ms Jenny Curatola Wozniak ve yardımcısı Bayan Zeynep Atçı, Adana Final Okulları’na yapmış olduğu ziyarette, Eğitim Koordinatörü F. Oğuzhan Ertem, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş, İlk ve Ortaokul Müdürü Şirvan Kopar ile MUN Direktörü ve İngilizce Bölüm Başkanı Mehmet Toyguş ile bir araya geldiler.

 Göreve yeni atanan Wozniak; eğitim sistemi, uygulanan yöntemler ve MUN (Birleşmiş Milletler Modeli) ile ilgili bilgiler alarak, okul yöneticileri ile birlikte Adana Final Okulları’nın eğitimdeki başarısının temel unsurlarını değerlendi. Her konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Adana Final Okulları Eğitim Koordinatörü Oğuzhan Ertem, ABD Eğitim Ataşesi Wozniak ile sohbetinde; eğitimde yabancı dile çok önem verdiklerini, bu konudaki çalışmalarının yarattığı farkları öğrencilerinde gördüklerini ifade etti. Öğrenci değişim programları, Birleşmiş Milletler Modeli (MUN) Organizasyonu ve daha birçok uluslararası programda başarı gösteren öğrenci sayısının her geçen gün artmasının, bu amaç için ne kadar doğru adımlar atıldığının göstergesi olduğunu belirtti. Bu anlamda Sayın Wozniak ile birlikte yeni projelerde bir araya gelmek bizi mutlu eder diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.