Acı haber: 3 şehit

25.12.2017 - 14:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1797+ kez okundu.
 

Acı haber: 3 şehit

Acı haber Hakkari’den geldi.  Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.   ATEŞ ADANA’YA DA DÜŞTÜ Adanalı 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil ile Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam şehit oldu. Şemdinli’nin Derecik beldesinde ise cephanelikte görevli Ankara Altındağ  nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu ise el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit oldu. Seyfettin Orkun Çil'in acı haberi memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde ailesine ulaştırıldı.

Acı haber Hakkari’den geldi.  Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.  
ATEŞ ADANA’YA DA DÜŞTÜ
Adanalı 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil ile Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam şehit oldu. Şemdinli’nin Derecik beldesinde ise cephanelikte görevli Ankara Altındağ  nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu ise el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit oldu. Seyfettin Orkun Çil'in acı haberi memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde ailesine ulaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.