ADANA BAROSU AV. ALTUĞ POLAT’IN ADINI TİYATRO TOPLULUĞUYLA YAŞATACAK

GÜNDEM 14.08.2020 - 14:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2664+ kez okundu.
 

ADANA BAROSU AV. ALTUĞ POLAT’IN ADINI TİYATRO TOPLULUĞUYLA YAŞATACAK

    Adana Barosu önceki gün elim bir olayda hayatını kaybeden meslektaşları Av. Altuğ Polat’ın aziz hatırasını yaşatmak için kuruluşundan bu yana emek ve katkı sunduğu Tiyatro Topluluğunun adını “Adana Barosu Av. Altuğ Polat Tiyatro Topluluğu” olarak değiştirdi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  trajik bir sonla hayata veda eden meslektaşlarının asla unutulmayacağını belirterek,  “Altuğ kardeşimin adı tiyatro topluluğumuzla yaşayacak. Gelecek nesiller de o’nu unutmayacak. O’nu özleyeceğiz. Tiyatro’ya olan tutkusu ve aşkının yanı sıra tüm emeklerinin karşılığında vefa borcumuzu bu şekilde sunalım istedik. Sevgili Altuğ’a ve annesine rahmet dilerken, sevenlerine ve tüm meslektaşlarıma sabır temenni ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

 

 

Adana Barosu önceki gün elim bir olayda hayatını kaybeden meslektaşları Av. Altuğ Polat’ın aziz hatırasını yaşatmak için kuruluşundan bu yana emek ve katkı sunduğu Tiyatro Topluluğunun adını “Adana Barosu Av. Altuğ Polat Tiyatro Topluluğu” olarak değiştirdi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  trajik bir sonla hayata veda eden meslektaşlarının asla unutulmayacağını belirterek,  “Altuğ kardeşimin adı tiyatro topluluğumuzla yaşayacak. Gelecek nesiller de o’nu unutmayacak. O’nu özleyeceğiz. Tiyatro’ya olan tutkusu ve aşkının yanı sıra tüm emeklerinin karşılığında vefa borcumuzu bu şekilde sunalım istedik. Sevgili Altuğ’a ve annesine rahmet dilerken, sevenlerine ve tüm meslektaşlarıma sabır temenni ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.