ADANA BAROSU CEYHAN’DA YOĞUN MESAİDE

GÜNDEM 04.10.2019 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1757+ kez okundu.
 

ADANA BAROSU CEYHAN’DA YOĞUN MESAİDE

  Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, mesleki sorunları öğrenmek, adli protokol ve Ceyhan Emniyet Müdürü’ne hayırlı olsun ve staj dönemini tamamlayan Akın Gökçe’ye ruhsat vermek amacıyla Ceyhan’a gitti. Ceyhan’da meslektaşlarıyla buluşan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Mert Kuşdemir ve Av. Timur Ortatepe burada meslektaşlarımızla sohbet imkanı buldu. Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek, baro yönetim kuruluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceyhan Adliyesi Baro odasında gerçekleşen toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, mesleği her alanda daha da ileri taşımak amacıyla her türlü görüş, düşünce ve önerilere açık olduklarını kaydetti. BARO YÖNETİMİ CEYHAN ADLİ PROTOKOLÜNE ZİYARETTE BULUNDU Daha sonra Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve beraberindeki heyet Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı iken Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığına tayin olarak göreve başlayan Ufuk Mustafa Süren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Buradan ayrılmadan önce Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve beraberindekiler, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK Birinci Dairesinin yaz kararnamesiyle İzmir’e tayini çıkan İbrahim Alper Bilgin’in yerine Giresun Şebinkarahisar Ağır Ceza Hakimliği’nden tayin olan Ceyhan Adalet Komisyonu Başkanı Sibel Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GENÇ MESLEKTAŞLARINA RUHSAT VERİLDİ Baroda staj dönemini başarıyla tamamlayan, Av. Akın Gökçe için Ceyhan’da düzenlenen törenle ruhsatnamesi takdim edildi.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç meslektaşını kutladı ve başarılar diledi. CEYHAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN ALPERTUNGA BERBEROĞLU’NA DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPILDI Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken Ceyhan Emniyet Müdürlüğüne atanan Alpertunga Berberoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Baro Denetleme Kurulu Üyesi Av. Emine Yılmaz Akboz ile Av. Latife Yalçınkaya ve Av. Serdar Özel’in de katıldığı ziyarette gündem hukuk ve güvenlikti.  

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, mesleki sorunları öğrenmek, adli protokol ve Ceyhan Emniyet Müdürü’ne hayırlı olsun ve staj dönemini tamamlayan Akın Gökçe’ye ruhsat vermek amacıyla Ceyhan’a gitti.

Ceyhan’da meslektaşlarıyla buluşan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Mert Kuşdemir ve Av. Timur Ortatepe burada meslektaşlarımızla sohbet imkanı buldu.

Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek, baro yönetim kuruluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ceyhan Adliyesi Baro odasında gerçekleşen toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, mesleği her alanda daha da ileri taşımak amacıyla her türlü görüş, düşünce ve önerilere açık olduklarını kaydetti.

BARO YÖNETİMİ CEYHAN ADLİ PROTOKOLÜNE ZİYARETTE BULUNDU

Daha sonra Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve beraberindeki heyet Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı iken Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığına tayin olarak göreve başlayan Ufuk Mustafa Süren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Buradan ayrılmadan önce Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve beraberindekiler, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK Birinci Dairesinin yaz kararnamesiyle İzmir’e tayini çıkan İbrahim Alper Bilgin’in yerine Giresun Şebinkarahisar Ağır Ceza Hakimliği’nden tayin olan Ceyhan Adalet Komisyonu Başkanı Sibel Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GENÇ MESLEKTAŞLARINA RUHSAT VERİLDİ

Baroda staj dönemini başarıyla tamamlayan, Av. Akın Gökçe için Ceyhan’da düzenlenen törenle ruhsatnamesi takdim edildi.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç meslektaşını kutladı ve başarılar diledi.

CEYHAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN ALPERTUNGA BERBEROĞLU’NA DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPILDI

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken Ceyhan Emniyet Müdürlüğüne atanan Alpertunga Berberoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Baro Denetleme Kurulu Üyesi Av. Emine Yılmaz Akboz ile Av. Latife Yalçınkaya ve Av. Serdar Özel’in de katıldığı ziyarette gündem hukuk ve güvenlikti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.