ADANA BAROSU’NDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI

GÜNDEM 25.09.2020 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1639+ kez okundu.
 

ADANA BAROSU’NDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI

  Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak mesleğe yeni adım atan genç avukatlar Adliye Binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen törenle mesleğe adım attılar.   Törene Baro Başkanı  Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, yönetim kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Vecihi Mert Kuşdemir, avukatlar, ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.     Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti. Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.   Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç avukatlar Büşra Melissa Oğur, Elif Doğan, Ceyda Demir, Ayşenur Ateş, Nimet Türe, Ayşenur Demirci ve Mustafa Kuşdemir de Baroya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.   Genç avukatlara cübbelerini; Av. Mustafa Volkan Çınar, Av. Tolga Çökdü, Av. Veysel Demir, Av. Ahmet Alev, Av. Osman Olcay, Av. Aslı Sena İncesoy, Av. Şehmus Açıkgöz, Av. Veli Küçük, Av. İlknur Önal ve Av. Vecihi Mert Kuşdemir tarafından giydirdi.

 

Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak mesleğe yeni adım atan genç avukatlar Adliye Binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen törenle mesleğe adım attılar.

 

Törene Baro Başkanı  Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, yönetim kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Vecihi Mert Kuşdemir, avukatlar, ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.

 

 

Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti. Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.

 

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç avukatlar Büşra Melissa Oğur, Elif Doğan, Ceyda Demir, Ayşenur Ateş, Nimet Türe, Ayşenur Demirci ve Mustafa Kuşdemir de Baroya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

 

Genç avukatlara cübbelerini; Av. Mustafa Volkan Çınar, Av. Tolga Çökdü, Av. Veysel Demir, Av. Ahmet Alev, Av. Osman Olcay, Av. Aslı Sena İncesoy, Av. Şehmus Açıkgöz, Av. Veli Küçük, Av. İlknur Önal ve Av. Vecihi Mert Kuşdemir tarafından giydirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.