Adana Barosu “OHAL Sonrası Türkiye”yi masaya yatıracak!

GÜNDEM 02.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1330+ kez okundu.
 

Adana Barosu “OHAL Sonrası Türkiye”yi masaya yatıracak!

Adana Barosu İnsan Hakları Komisyonu’nca “Olağanüstü Hal (OHAL) Sonrası Türkiye” konulu konferans düzenleniyor.  CHP İstanbul milletvekili Anayasa Komisyonu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu “OHAL yıkımının ardından anayasal düzen için öneriler”, İstanbul Barosu’ndan Av. Eren Keskin “Türkiye’de düşünce ve ifade özgürlüğü”, Barış imzacısı ve akademisyen Dr. Taylan Koç “OHAL sonrası hak ihlalleri ve yargısal süreç” konulu konuşma yapacak. Konferansın moderatörlüğünü Adana Barosu’ndan Av. Burçin Kumral yapacak.  Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da başlayacak konferansta ilgi duyanların katılabileceğini söyledi.

Adana Barosu İnsan Hakları Komisyonu’nca “Olağanüstü Hal (OHAL) Sonrası Türkiye” konulu konferans düzenleniyor. 

CHP İstanbul milletvekili Anayasa Komisyonu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu “OHAL yıkımının ardından anayasal düzen için öneriler”, İstanbul Barosu’ndan Av. Eren Keskin “Türkiye’de düşünce ve ifade özgürlüğü”, Barış imzacısı ve akademisyen Dr. Taylan Koç “OHAL sonrası hak ihlalleri ve yargısal süreç” konulu konuşma yapacak. Konferansın moderatörlüğünü Adana Barosu’ndan Av. Burçin Kumral yapacak. 
Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da başlayacak konferansta ilgi duyanların katılabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.