ADANA BASKETBOL İL TEMSİLCİSİ ABDULLAH KUTLU VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN VALİ DEMİRTAŞ'A ZİYARET

SPOR 05.10.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1410+ kez okundu.
 

ADANA BASKETBOL İL TEMSİLCİSİ ABDULLAH KUTLU VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN VALİ DEMİRTAŞ'A ZİYARET

Adana Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, Basketbol Gelişim Direktörü Fırat Eser ve Federasyon Ligler Direktörü Murat Tümer Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.   Adana Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu ve beraberindeki heyet üyeleri ziyaretleri sırasında, federasyon ve il temsilciliği olarak  gerçekleştirdikleri çalışmalar ile hedefleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.   Heyet üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, 10 Ekim 2018  Çarşamba günü Adana ASKİ  Atatürk Spor Salonu'nda, Fenerbahçe ile Hatay Belediyespor arasında oynanacak olan "Cumhurbaşkanlığı Kupası Final Maçı"ı hakkında bilgi verdi.   Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ettiği heyet üyelerinin şahsında, böylesine önemli ve anlamlı karşılaşmada her iki takıma başarılar diledi.

Adana Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, Basketbol Gelişim Direktörü Fırat Eser ve Federasyon Ligler Direktörü Murat Tümer Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Adana Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu ve beraberindeki heyet üyeleri ziyaretleri sırasında, federasyon ve il temsilciliği olarak  gerçekleştirdikleri çalışmalar ile hedefleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

Heyet üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, 10 Ekim 2018  Çarşamba günü Adana ASKİ  Atatürk Spor Salonu'nda, Fenerbahçe ile Hatay Belediyespor arasında oynanacak olan "Cumhurbaşkanlığı Kupası Final Maçı"ı hakkında bilgi verdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ettiği heyet üyelerinin şahsında, böylesine önemli ve anlamlı karşılaşmada her iki takıma başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.