Adana Büyükşehir’den engelsiz tatil!

GÜNDEM 12.09.2018 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2141+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir’den engelsiz tatil!

Adana’da engelli bireylerin yaşama sevincini arttırmak ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla hizmetler üreten Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyelerine Ege’de engelsiz tatil imkanı sundu. Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ve gençler, aileleriyle birlikte Ayvalık, Efes, Şirinci, Ilıca, Sarımsaklı ve İzmir’i gezerek, moral depoladı. EGE’NİN TURİZM MERKEZLERİNİ GEZDİLER Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle yurt gezileri yapan, tatil imkanı bulan Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyeleri, bu kez Ege’de engelsiz tatil keyfi yaşadı. EngelsizYaşamveFarkındalıkDerneği Başkanı HacerBulut’un koordine ettiği gezide, bedensel ve zihinsel engelli çocuk ve genç, aileleriyle birlikte Ege Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerini ziyaret etti. Ayvalık, Efes, Şirinci, Ilıca, Sarımsaklı ve İzmir’i gezen engelli bireyler, neşe dolu saatler yaşadı. BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR Dernek Başkanı HacerBulut, Ege’de engelsiz tatilin gerçekleşmesinde kendilerine büyük destek sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu. Hacer Bulut, “Engelli çocuklarımız Ege’nin en güzel beldelerinde tarihi ve doğal güzellikleri görme fırsatı buldu, gönüllerince eğlendi. Rüya gibi bir tatil yapmamızda bizlere destek olan Başkanımız Hüseyin Sözlü’yesonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Adana’da engelli bireylerin yaşama sevincini arttırmak ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla hizmetler üreten Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyelerine Ege’de engelsiz tatil imkanı sundu. Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ve gençler, aileleriyle birlikte Ayvalık, Efes, Şirinci, Ilıca, Sarımsaklı ve İzmir’i gezerek, moral depoladı.
EGE’NİN TURİZM MERKEZLERİNİ GEZDİLER
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle yurt gezileri yapan, tatil imkanı bulan Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyeleri, bu kez Ege’de engelsiz tatil keyfi yaşadı. EngelsizYaşamveFarkındalıkDerneği Başkanı HacerBulut’un koordine ettiği gezide, bedensel ve zihinsel engelli çocuk ve genç, aileleriyle birlikte Ege Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerini ziyaret etti. Ayvalık, Efes, Şirinci, Ilıca, Sarımsaklı ve İzmir’i gezen engelli bireyler, neşe dolu saatler yaşadı.
BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Dernek Başkanı HacerBulut, Ege’de engelsiz tatilin gerçekleşmesinde kendilerine büyük destek sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu. Hacer Bulut, “Engelli çocuklarımız Ege’nin en güzel beldelerinde tarihi ve doğal güzellikleri görme fırsatı buldu, gönüllerince eğlendi. Rüya gibi bir tatil yapmamızda bizlere destek olan Başkanımız Hüseyin Sözlü’yesonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.