Adana'da Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Müsabakaları tamamlandı

SPOR 07.11.2018 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2452+ kez okundu.
 

Adana'da Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Müsabakaları tamamlandı

  Türkiye Atletizm Federasyonu ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan " Bölgesel Kros Ligi’nin ikinci kademe" yarışları Adana'da tamamlandı. Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Adana'nın yanı sıra Osmaniye , Mersin ve Karaman  illerinden toplam 36 kişi yarıştı. Krosta küçükler (U16) ve yıldızlar (U18) kategorilerinde gelişim projesi olan Bölgesel Kros Ligi’nde  diğer etap 1 Aralık tarihinde  Gaziantep ilinde yapılacaktır. Kıyasıya geçen müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Adana Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Kadir Özdemir, Atletizm Federasyonu Akdeniz Sorumlusu Halil Oğuz, ve Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile diğer yetkililer verdi.

 

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan " Bölgesel Kros Ligi’nin ikinci kademe" yarışları Adana'da tamamlandı.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Adana'nın yanı sıra Osmaniye , Mersin ve Karaman  illerinden toplam 36 kişi yarıştı.

Krosta küçükler (U16) ve yıldızlar (U18) kategorilerinde gelişim projesi olan Bölgesel Kros Ligi’nde  diğer etap 1 Aralık tarihinde  Gaziantep ilinde yapılacaktır.

Kıyasıya geçen müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Adana Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Kadir Özdemir, Atletizm Federasyonu Akdeniz Sorumlusu Halil Oğuz, ve Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile diğer yetkililer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.