Adana'da çırçır fabrikasında yangın

09.10.2018 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2349+ kez okundu.
 

Adana'da çırçır fabrikasında yangın

    Adana'da, çırçır fabrikasına ait depoda çıkan yangında, tonlarca pamuk kül oldu.   Adana’nın Ceyhan ilçesinde Bir Çırçır fabrikasına ait iki adet depoda sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında yaklaşık bir milyon TL değerinde pamuk yanarak kullanılmaz hale geldi.   İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, müdahale ettiği yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı.   İşçilerin de itfaiye erlerine destek verdiği yangında tonlarca pamuk kullanılamaz hale geldi.   Can kaybının yaşanmadığı, Hasara yol açan yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.   

 

 

Adana'da, çırçır fabrikasına ait depoda çıkan yangında, tonlarca pamuk kül oldu.

 

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Bir Çırçır fabrikasına ait iki adet depoda sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında yaklaşık bir milyon TL değerinde pamuk yanarak kullanılmaz hale geldi.

 

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, müdahale ettiği yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı.

 

İşçilerin de itfaiye erlerine destek verdiği yangında tonlarca pamuk kullanılamaz hale geldi.

 

Can kaybının yaşanmadığı, Hasara yol açan yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.