Adana'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

GÜNDEM 22.05.2020 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2585+ kez okundu.
 

Adana'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Adana'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Daha önceden aralarında alacak meselesi olduğu ileri sürülen Ramazan Y. ile akrabaları arasında merkez Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik-Hürriyet Mahallesi'nde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan Y'nin tabancayla rastgele ateş ettiği ileri sürüldü. Kurşunlardan birinin isabet ettiği Azime Y, yaralandı. Özel hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Polis olaydan sonra kaçan Ramazan Y'yi yakalamak için araştırma başlattı.

Adana'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Daha önceden aralarında alacak meselesi olduğu ileri sürülen Ramazan Y. ile akrabaları arasında merkez Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik-Hürriyet Mahallesi'nde tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan Y'nin tabancayla rastgele ateş ettiği ileri sürüldü. Kurşunlardan birinin isabet ettiği Azime Y, yaralandı.
Özel hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.
Polis olaydan sonra kaçan Ramazan Y'yi yakalamak için araştırma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.