Adana Demirspor kongresi 4 Temmuz’a yapılacak

SPOR 27.06.2018 - 14:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1265+ kez okundu.
 

Adana Demirspor kongresi 4 Temmuz’a yapılacak

Adana Demirspor’da olağanüstü kongre çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
HÜKÜMET BU İŞE BİR EL ATMALI” Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, “Her genel seçimde AK parti önde geliyor, hükümetin de bu işe bir el atması gerekiyor. Şu aşamada Adana Demirspor’a kayyum atanması gibi bir durum görünüyor.” dedi. Sözlü, Demirspor’a başkan olacak kişinin 10 milyona ihtiyacı olduğunu bildirdi. Kazım Bozan başkanlığındaki Adana Demirspor Kulübü'nün, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda düzenlenen kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 4 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Adana Demirspor’da olağanüstü kongre çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

HÜKÜMET BU İŞE BİR EL ATMALI”
Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, “Her genel seçimde AK parti önde geliyor, hükümetin de bu işe bir el atması gerekiyor. Şu aşamada Adana Demirspor’a kayyum atanması gibi bir durum görünüyor.” dedi. Sözlü, Demirspor’a başkan olacak kişinin 10 milyona ihtiyacı olduğunu bildirdi. Kazım Bozan başkanlığındaki Adana Demirspor Kulübü'nün, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda düzenlenen kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 4 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.