Adana Doğa Koleji Okul Korosu, Dasp Xlophone ile ülkemizde bir ilk’i gerçekleştirdi

EĞİTİM 12.05.2018 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2749+ kez okundu.
 

Adana Doğa Koleji Okul Korosu, Dasp Xlophone ile ülkemizde bir ilk’i gerçekleştirdi

      Robotik konser!     Bilişim, eğitimin en önemli tamamlayıcısı haline geldi. Adana Doğa Koleji İlk ve Ortaokul öğrencileri okul korosu, ülkemizde bir ilk’e imza atarak robotla birlikte konser gerçekleştirdi.     Adana’nın önemli eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji, eğitimde çıtayı yükseltmiş durumda. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize nitelikli bir eğitim vermek için idari ve öğretim kadrosuyla özverili bir çalışma sergileyen Doğa Koleji, sosyal-kültürel ve sportif etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Eğitimde çıtayı yükselten ve gençlerimizi yarınlara hazırlayan Doğa Koleji, 2017/2018 Eğitim-Öğretim sezonunun sonunda, bir dizi etkinliğe imza attı. TÜRKİYE’DE BİR İLK Adana Doğa Koleji’nde eğitim gören geleceğin mucitlerinin, eğitim sezonu  boyunca özverili çalışmalarının ardından, ülkemizde bir ilk gerçekleştirildi. Dash Xlophone adı verilen robot, Doğa Koleji öğrencilerinin gerçekleştirdiği konserde yeraldı. Adana Doğa Koleji müzik öğretmenleri Fulya Kandır, İlkim Görüm ve Eren Yalçın yönetimindeki  İlk ve Ortaokul Orkestrası ve aynı zamanda okul korosu, robot Dash Xlophone ile birlikte izleyenlere nefis bir konser verdi. Adana Doğa Okulu öğrenci ve velilerinin ilgi odağı olan Dash xlophone Beethovenin 9.senfoni eserine eşliğiyle herkesi büyüledi. Adana Doğa Okulu İlkokul Müdürü Emre GÜRSOY ve Ortaokul Müdürü Önder MERCANLI konser sonrası öğrenci ve öğretmenleri ile gurur duyduklarını dile getirdi. Gürsoy ve Mercanlı, öğrenci gelişiminin bir bütün olduğunu ve son yıllarda bu bütünün en önemli ögesi haline gelen bilişimin Doğa okulları tarafından müfredata eklenerek öğrencilerine Robotik ve kodlama dersi olarak verildiğini dile getirdiler.     

 

 

 

Robotik konser!

 

 

Bilişim, eğitimin en önemli tamamlayıcısı haline geldi. Adana Doğa Koleji İlk ve Ortaokul öğrencileri okul korosu, ülkemizde bir ilk’e imza atarak robotla birlikte konser gerçekleştirdi.

 

 

Adana’nın önemli eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji, eğitimde çıtayı yükseltmiş durumda.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize nitelikli bir eğitim vermek için idari ve öğretim kadrosuyla özverili bir çalışma sergileyen Doğa Koleji, sosyal-kültürel ve sportif etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.

Eğitimde çıtayı yükselten ve gençlerimizi yarınlara hazırlayan Doğa Koleji, 2017/2018 Eğitim-Öğretim sezonunun sonunda, bir dizi etkinliğe imza attı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Adana Doğa Koleji’nde eğitim gören geleceğin mucitlerinin, eğitim sezonu  boyunca özverili çalışmalarının ardından, ülkemizde bir ilk gerçekleştirildi.

Dash Xlophone adı verilen robot, Doğa Koleji öğrencilerinin gerçekleştirdiği konserde yeraldı.

Adana Doğa Koleji müzik öğretmenleri Fulya Kandır, İlkim Görüm ve Eren Yalçın yönetimindeki  İlk ve Ortaokul Orkestrası ve aynı zamanda okul korosu, robot Dash Xlophone ile birlikte izleyenlere nefis bir konser verdi. Adana Doğa Okulu öğrenci ve velilerinin ilgi odağı olan Dash xlophone Beethovenin 9.senfoni eserine eşliğiyle herkesi büyüledi.

Adana Doğa Okulu İlkokul Müdürü Emre GÜRSOY ve Ortaokul Müdürü Önder MERCANLI konser sonrası öğrenci ve öğretmenleri ile gurur duyduklarını dile getirdi.

Gürsoy ve Mercanlı, öğrenci gelişiminin bir bütün olduğunu ve son yıllarda bu bütünün en önemli ögesi haline gelen bilişimin Doğa okulları tarafından müfredata eklenerek öğrencilerine Robotik ve kodlama dersi olarak verildiğini dile getirdiler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.