Adana Erkek Lisesi Mezunları buluşuyor

KÜLTÜR-SANAT 05.04.2018 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3237+ kez okundu.
 

Adana Erkek Lisesi Mezunları buluşuyor

    Kuruluşunun 129. yılı ve yeniden buluşma nedeni ile Adana Erkek Lisesi Mezunları yarın (07.04.2018 Cumartesi) saat 13.30-17.00 saatleri arasında okul bahçesinde bir araya gelecek. Adana Erkek Lisesi Mezunu Gönüllüleri tarafından organize edilen buluşmaya Adana dışından da çok sayıda mezunun katılması bekleniyor. Adana Erkek Lisesi mezunu olmanın büyük bir onur olduğunu belirten mezunlar, yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderecekler. Bir araya gelen bir gurup Adana Erkek Lisesi mezunu, gün geçtikçe sayılarını artırarak yaklaşık 1 aylık çalışma sonucunda binlerce Adana Erkek Lisesi mezununa ulaştılar. Okul yönetiminin de destek verdiği buluşmaya, Adana Erkek Lisesi mezunu bürokrat, siyasetçi, işadamı ve sanat dünyasından da tanınmış isimlerin katılımı bekleniyor. Bu buluşmanın Adana Erkek Lisesi’nin kuruluşundan bu yana en yoğun katılımlı buluşması olacağı düşünülüyor. Tamamen ücretsiz ve sadece Adana Erkek Lisesi Mezunu Gönüllülerinin düzenlediği etkinlikte çeşitli aktiviteler, sunumlar ve ikramlar da olacak.

 

 

Kuruluşunun 129. yılı ve yeniden buluşma nedeni ile Adana Erkek Lisesi Mezunları yarın (07.04.2018 Cumartesi) saat 13.30-17.00 saatleri arasında okul bahçesinde bir araya gelecek.

Adana Erkek Lisesi Mezunu Gönüllüleri tarafından organize edilen buluşmaya Adana dışından da çok sayıda mezunun katılması bekleniyor.

Adana Erkek Lisesi mezunu olmanın büyük bir onur olduğunu belirten mezunlar, yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderecekler.

Bir araya gelen bir gurup Adana Erkek Lisesi mezunu, gün geçtikçe sayılarını artırarak yaklaşık 1 aylık çalışma sonucunda binlerce Adana Erkek Lisesi mezununa ulaştılar.

Okul yönetiminin de destek verdiği buluşmaya, Adana Erkek Lisesi mezunu bürokrat, siyasetçi, işadamı ve sanat dünyasından da tanınmış isimlerin katılımı bekleniyor. Bu buluşmanın Adana Erkek Lisesi’nin kuruluşundan bu yana en yoğun katılımlı buluşması olacağı düşünülüyor.

Tamamen ücretsiz ve sadece Adana Erkek Lisesi Mezunu Gönüllülerinin düzenlediği etkinlikte çeşitli aktiviteler, sunumlar ve ikramlar da olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.