Adana ESOB'a bağlı Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası'nın geleneksel iftar sofrası büyük ilgi gördü.

DÜNYA 31.05.2018 - 08:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2217+ kez okundu.
 

Adana ESOB'a bağlı Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası'nın geleneksel iftar sofrası büyük ilgi gördü.

Regülatör Köprü yanındaki Altıngece Balo Salonu'nda verilen iftar yemeğine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya Programı'na davetli olarak katılan Birlik Başkanı Nihat Sözütek katılamazken, özür ve tebrik mesajı Oda Başkanı Veysel Bulat tarafından misafirlere okunarak alkışlandı.   İftar yemeğine, Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Vekili Yalçın Avcı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer ile çok sayıda oda üyesi esnaf ve sanatkarlar da katılarak Başkan Veysel Bulat'a destek verdiler.   Dualarla başlayıp, dualarla kapanan yemekte bir konuşma yapan Başkan Veysel Bulat, "Bu salonda kazandığımız seçimde sizlere ne söz verdiysek o diyerek yola çıkmıştık. Hepsini bir bir yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Çok şükür, bugün siz dostlarımızla birlikte, birarada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. İnşallah, yakın zamanda Adana Valimiz'in önderliğinde yaptıracağımız yeni sanayi sitemizin müjdesini de yine sizlerle paylaşacağız. Hepinizi seviyor, güveniyorum. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Afiyet olsun"diye konuştu.   Bulat, yemekte ayrıcaYüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye Madeni Sanatkarlar Federasyonu Başkan Adayı Hayrettin Demir'in de tebrik mesajını okuyarak alkış aldı.

Regülatör Köprü yanındaki Altıngece Balo Salonu'nda verilen iftar yemeğine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya Programı'na davetli olarak katılan Birlik Başkanı Nihat Sözütek katılamazken, özür ve tebrik mesajı Oda Başkanı Veysel Bulat tarafından misafirlere okunarak alkışlandı.

 

İftar yemeğine, Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Vekili Yalçın Avcı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer ile çok sayıda oda üyesi esnaf ve sanatkarlar da katılarak Başkan Veysel Bulat'a destek verdiler.

 

Dualarla başlayıp, dualarla kapanan yemekte bir konuşma yapan Başkan Veysel Bulat, "Bu salonda kazandığımız seçimde sizlere ne söz verdiysek o diyerek yola çıkmıştık. Hepsini bir bir yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Çok şükür, bugün siz dostlarımızla birlikte, birarada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. İnşallah, yakın zamanda Adana Valimiz'in önderliğinde yaptıracağımız yeni sanayi sitemizin müjdesini de yine sizlerle paylaşacağız. Hepinizi seviyor, güveniyorum. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Afiyet olsun"diye konuştu.

 

Bulat, yemekte ayrıcaYüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye Madeni Sanatkarlar Federasyonu Başkan Adayı Hayrettin Demir'in de tebrik mesajını okuyarak alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.