ADANA FİNAL’İN ŞAMPİYONLARI

EĞİTİM 20.07.2019 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3376+ kez okundu.
 

ADANA FİNAL’İN ŞAMPİYONLARI

  Adana Final Okulları YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) 2019’da Türkiye genelinde ilk 50’de 1 öğrenci 2 derece; ilk 100’de 3 öğrenci 4 derece; ilk 1000’de 13 öğrenci, 37 derece ile eğitimin mihenk taşı olmaya devam ediyor…  “Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı” ilkesi ile yola çıkan Adana Final Okulları, Türkiye genelinde göstermiş olduğu başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Üniversiteye Giriş Sınavı sonuçlarına göre, Adana Final Okulları öğrencilerinden NİSA GÜL SALTAN TÜRKİYE 23.’sü ve Adana 1.’si, YÜKSEL ALP ÜSTÜN TÜRKİYE 84.’sü, UTKU ARDA AKINCI TÜRKİYE 98.’si, ÖZGE SEKRETER TÜRKİYE 102.’si, SUDE KONYALIOĞLU TÜRKİYE 214.’sü, TUĞÇE ARI TÜRKİYE 347.’si, İMREN ALTINAY KAVLAK TÜRKİYE 533.’sü, ESİN SAKARYA TÜRKİYE 539.’su, BİLGE ÖZMÜ TÜRKİYE 623.’sü, BERKAY ACAR TÜRKİYE 872’si, EZGİ ÇİLİNGİROĞLU TÜRKİYE 921.’si, ŞEYMA ZEYNEP İNCECİK TÜRKİYE 932.’si, BENGÜ FİLİZ TEKEREK TÜRKİYE 975.’si oldu.    Eğitimdeki 39 yıllık deneyimini donanımlı kadrosu ile birleştiren, yeni sınav sistemine hızlı bir şekilde uyum sağlayan Adana Final Okulları, bu başarıları ile Adana’nın gururu olmaya devam ediyor . Final’de Başarı Bir Gelenektir Başarının bir geleneğe dönüştüğü Final’de, akademik, kültürel ve sportif faaliyetlerde hep daha iyisi için çalıştıklarını vurgulayan Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, “Çeşitli alanlarda derece yapan tüm öğrencilerimizi; emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarımızda hep yanımızda olan ve destekleyen sayın velilerimize teşekkür ederiz”, dedi.        

 

Adana Final Okulları YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) 2019’da Türkiye genelinde ilk 50’de 1 öğrenci 2 derece; ilk 100’de 3 öğrenci 4 derece; ilk 1000’de 13 öğrenci, 37 derece ile eğitimin mihenk taşı olmaya devam ediyor…

 “Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı” ilkesi ile yola çıkan Adana Final Okulları, Türkiye genelinde göstermiş olduğu başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Üniversiteye Giriş Sınavı sonuçlarına göre, Adana Final Okulları öğrencilerinden NİSA GÜL SALTAN TÜRKİYE 23.’sü ve Adana 1.’si, YÜKSEL ALP ÜSTÜN TÜRKİYE 84.’sü, UTKU ARDA AKINCI TÜRKİYE 98.’si, ÖZGE SEKRETER TÜRKİYE 102.’si, SUDE KONYALIOĞLU TÜRKİYE 214.’sü, TUĞÇE ARI TÜRKİYE 347.’si, İMREN ALTINAY KAVLAK TÜRKİYE 533.’sü, ESİN SAKARYA TÜRKİYE 539.’su, BİLGE ÖZMÜ TÜRKİYE 623.’sü, BERKAY ACAR TÜRKİYE 872’si, EZGİ ÇİLİNGİROĞLU TÜRKİYE 921.’si, ŞEYMA ZEYNEP İNCECİK TÜRKİYE 932.’si, BENGÜ FİLİZ TEKEREK TÜRKİYE 975.’si oldu. 

 

Eğitimdeki 39 yıllık deneyimini donanımlı kadrosu ile birleştiren, yeni sınav sistemine hızlı bir şekilde uyum sağlayan Adana Final Okulları, bu başarıları ile Adana’nın gururu olmaya devam ediyor .

Final’de Başarı Bir Gelenektir

Başarının bir geleneğe dönüştüğü Final’de, akademik, kültürel ve sportif faaliyetlerde hep daha iyisi için çalıştıklarını vurgulayan Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, “Çeşitli alanlarda derece yapan tüm öğrencilerimizi; emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarımızda hep yanımızda olan ve destekleyen sayın velilerimize teşekkür ederiz”, dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.