Adana, gündemi Dergilik’ten takip ediyor

30.04.2020 - 11:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1526+ kez okundu.
 

Adana, gündemi Dergilik’ten takip ediyor

Turkcell’in dijital yayıncılık platformu Dergilik, bu dönemde Adanalı okurlarından da büyük ilgi görüyor. Koronavirüse dair anlık bilgilendirmeler yapan, aynı zamanda ev içi aktivite önerilerinde bulunan Dergilik, içeriğiyle okuma rakamlarını ikiye katladı Türkiye’nin en kapsamlı ve en çok okunan dijital yayıncılık platformu Dergilik, binlerce gazete ve dergi içeriğiyle Adana’daki okurlarından da ilgi görmeye devam ediyor. Koronavirüsle ilgili vaka sayısı, sokağa çıkma yasakları vb gündeme dair tüm haberler yetkin editörler tarafından seçilen yazılarla okurların dikkatine sunulurken, okurlar Türkiye’deki gelişmelerden anlık ve güncel bilgilendirmeler sayesinde haberdar oluyor. Bu dönemi evde geçirenler için #EvdeHayatVar diyen Turkcell, Dergilik uygulaması üzerinden vatandaşlara evde yapılabilecek birçok aktivite önerisinde de bulunuyor. Spor aktivitelerinden ailecek oynanabilecek oyunlara, film ve yemek tariflerine farklı alanlarda sunduğu tavsiyelerle Dergilik, evdeki okurları tarafından büyük ilgi görüyor.

Turkcell’in dijital yayıncılık platformu Dergilik, bu dönemde Adanalı okurlarından da büyük ilgi görüyor. Koronavirüse dair anlık bilgilendirmeler yapan, aynı zamanda ev içi aktivite önerilerinde bulunan Dergilik, içeriğiyle okuma rakamlarını ikiye katladı

Türkiye’nin en kapsamlı ve en çok okunan dijital yayıncılık platformu Dergilik, binlerce gazete ve dergi içeriğiyle Adana’daki okurlarından da ilgi görmeye devam ediyor. Koronavirüsle ilgili vaka sayısı, sokağa çıkma yasakları vb gündeme dair tüm haberler yetkin editörler tarafından seçilen yazılarla okurların dikkatine sunulurken, okurlar Türkiye’deki gelişmelerden anlık ve güncel bilgilendirmeler sayesinde haberdar oluyor.

Bu dönemi evde geçirenler için #EvdeHayatVar diyen Turkcell, Dergilik uygulaması üzerinden vatandaşlara evde yapılabilecek birçok aktivite önerisinde de bulunuyor. Spor aktivitelerinden ailecek oynanabilecek oyunlara, film ve yemek tariflerine farklı alanlarda sunduğu tavsiyelerle Dergilik, evdeki okurları tarafından büyük ilgi görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.