ADANA HALKI EDİP AKBAYRAM KONSERİNİ TEKRAR İSTİYOR

18.09.2017 - 15:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 4810+ kez okundu.
 

ADANA HALKI EDİP AKBAYRAM KONSERİNİ TEKRAR İSTİYOR

  Adana Çukurova Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için düzenlemiş olduğu Edip Akbayram konserini izleyen Çukurova halkı, Edip Akbayram’ın Adana’ya tekrar konuk olmasını istediler. Konser alanını tamamen dolduran Çukurova halkı, Edip Akbayram ve kızı Türkü Akbayram’ın sesiyle coştular. Konser öncesi Çukurova’nın güler yüzlü Başkanı Soner Çetin, halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. “Ülkemizin içinden geçtiği zor günleri, yine birlik ve beraberlikle tek yürek olarak atlatacağımıza inancım tamdır. Bağımsızlığımızın simgesi Otuz Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, özgürlük için kurtuluş savaşında canını feda eden tüm silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum” dedi. Ünlü sanatçı Edip Akbayram, kızı Türkü Akbayram’ında vokalistliğini yaptığı konserinde adeta Adana halkını büyüledi. Büyük coşkuyla konser alanını dolduran Adana halkı, Belediye Başkanı Soner Çetin’in sık sık düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerden çok memnun olduklarını ve ünlü sanatçıların konserlerine halkın ücretsiz davet edilmesinin güzel bir hizmet olduğunu dile getirdiler. TÜRKÜ AKBAYRAM’IN SESİ BABASININ SESİ GİBİ BÜYÜLEYİCİ Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram’ın sesi konsere gelen halkı adeta büyüledi. Babasının devamı olarak sanat dünyasında yerini alan Türkü Akbayram, sesinin güzelliğinin yanı sıra, asil duruşu ve hanımlığıyla dikkati çekti. EDİP AKBAYRAM’IN DOST VEFASI Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in Edip Akbayram için düzenlediği yemek davetine, Yazar Ayça Öztorun’da katıldı. Edip Akbayram’la birbirlerine sevgiyle sarılan Öztorun, çok duygulu anlar yaşadığnı söyledi.  CHP eski dönem Milletvekili, Barış Derneği üyesi İsmail Hakkı Öztorun’la geçmişe dayalı dostlukları olan Ünlü Sanatçı Edip Akbayram; “İsmail Hakkı, Ayça’yla ziyaretime gelmişti ve o zamanlar Ayça çok küçük bir kız çocuğuydu. Onu çok sevmiştim. Görüyorum ki şimdi büyümüş ve hem yazar hem de anne olmuş. Her zaman sevgiyle andığım İsmail Hakkı’nın kızı Ayça’yı görmek beni çok mutlu etti” dedi.  Yazar Ayça Öztorun; “ Babamız bizi ninnilerle değil, Edip abinin sesinizle büyüttü. Ben de evlatlarımı, gurur duyduğum sanatçımız Edip abinin türküleriyle büyüttüm. Bu sanıyorum nesilden nesile devam edecek. Aydın Sanatçılarımız ölümsüzdür ve Edip Akbayram’ın sesi sonsuza kadar zirvede kalacaktır” derken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in kültürel etkinlikler düzenlemesinin ve sanata, sanatçıya sahip çıkmasının onur verici olduğuna da değinen Öztorun, “Çukurova Belediye Başkanımız Soner Bey sayesinde sık sık Aydın sanatçılarımızı Adana’da görmeye devam edeceğiz” dedi.      

 

Adana Çukurova Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için düzenlemiş olduğu Edip Akbayram konserini izleyen Çukurova halkı, Edip Akbayram’ın Adana’ya tekrar konuk olmasını istediler. Konser alanını tamamen dolduran Çukurova halkı, Edip Akbayram ve kızı Türkü Akbayram’ın sesiyle coştular.

Konser öncesi Çukurova’nın güler yüzlü Başkanı Soner Çetin, halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. “Ülkemizin içinden geçtiği zor günleri, yine birlik ve beraberlikle tek yürek olarak atlatacağımıza inancım tamdır. Bağımsızlığımızın simgesi Otuz Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, özgürlük için kurtuluş savaşında canını feda eden tüm silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Edip Akbayram, kızı Türkü Akbayram’ında vokalistliğini yaptığı konserinde adeta Adana halkını büyüledi. Büyük coşkuyla konser alanını dolduran Adana halkı, Belediye Başkanı Soner Çetin’in sık sık düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerden çok memnun olduklarını ve ünlü sanatçıların konserlerine halkın ücretsiz davet edilmesinin güzel bir hizmet olduğunu dile getirdiler.

TÜRKÜ AKBAYRAM’IN SESİ BABASININ SESİ GİBİ BÜYÜLEYİCİ

Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram’ın sesi konsere gelen halkı adeta büyüledi. Babasının devamı olarak sanat dünyasında yerini alan Türkü Akbayram, sesinin güzelliğinin yanı sıra, asil duruşu ve hanımlığıyla dikkati çekti.

EDİP AKBAYRAM’IN DOST VEFASI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in Edip Akbayram için düzenlediği yemek davetine, Yazar Ayça Öztorun’da katıldı. Edip Akbayram’la birbirlerine sevgiyle sarılan Öztorun, çok duygulu anlar yaşadığnı söyledi.

 CHP eski dönem Milletvekili, Barış Derneği üyesi İsmail Hakkı Öztorun’la geçmişe dayalı dostlukları olan Ünlü Sanatçı Edip Akbayram; “İsmail Hakkı, Ayça’yla ziyaretime gelmişti ve o zamanlar Ayça çok küçük bir kız çocuğuydu. Onu çok sevmiştim. Görüyorum ki şimdi büyümüş ve hem yazar hem de anne olmuş. Her zaman sevgiyle andığım İsmail Hakkı’nın kızı Ayça’yı görmek beni çok mutlu etti” dedi.

 Yazar Ayça Öztorun; “ Babamız bizi ninnilerle değil, Edip abinin sesinizle büyüttü. Ben de evlatlarımı, gurur duyduğum sanatçımız Edip abinin türküleriyle büyüttüm. Bu sanıyorum nesilden nesile devam edecek. Aydın Sanatçılarımız ölümsüzdür ve Edip Akbayram’ın sesi sonsuza kadar zirvede kalacaktır” derken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in kültürel etkinlikler düzenlemesinin ve sanata, sanatçıya sahip çıkmasının onur verici olduğuna da değinen Öztorun, “Çukurova Belediye Başkanımız Soner Bey sayesinde sık sık Aydın sanatçılarımızı Adana’da görmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.