ADANA JANDARMADAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

10.10.2017 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1730+ kez okundu.
 

ADANA JANDARMADAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

  Adana İl Jandarma Komutanlığınca; emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılık olaylarının önlenmesi maksadıyla Adana-Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesi’nde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi.   Tütün tespit köpeği “İmge”nin de katılımı ile yapılan arama neticesinde; (3) farklı araçta araçların değişik yerlerine zulalanmış şekilde toplam (1.380) paket kaçak sigara ele geçirildi.   Gözaltına alınan (3)  şüpheli hakkında adli makamlarca yasal işlem başlatılmış olup, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilecektir.

 

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılık olaylarının önlenmesi maksadıyla Adana-Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesi’nde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi.

 

Tütün tespit köpeği “İmge”nin de katılımı ile yapılan arama neticesinde; (3) farklı araçta araçların değişik yerlerine zulalanmış şekilde toplam (1.380) paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan (3)  şüpheli hakkında adli makamlarca yasal işlem başlatılmış olup, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.