ADANA KENT KONSEYİ ÇUKUROVA KİTAP FUARI'NDAYDI

GÜNDEM 15.01.2019 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1509+ kez okundu.
 

ADANA KENT KONSEYİ ÇUKUROVA KİTAP FUARI'NDAYDI

12. Çukurova Kitap Fuarı'nda açılan Adana Kent Konseyi standı, Adanalılardan büyük ilgi gördü. Adana'da bu yıl 12.'si düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'na Adana Kent Konseyi de açtığı standla katılım gösterdi. Adana Kent Konseyi tarafından hazırlanan yayınların sergilendiği stand, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 5 - 13 Ocak tarihleri arasında açık olan standı; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Emin Canlı ve çok sayıda Adanalı kitapsever ziyaret etti.

12. Çukurova Kitap Fuarı'nda açılan Adana Kent Konseyi standı, Adanalılardan büyük ilgi gördü.

Adana'da bu yıl 12.'si düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'na Adana Kent Konseyi de açtığı standla katılım gösterdi. Adana Kent Konseyi tarafından hazırlanan yayınların sergilendiği stand, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

5 - 13 Ocak tarihleri arasında açık olan standı; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Emin Canlı ve çok sayıda Adanalı kitapsever ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.