ADANA KOLEJİ TEMSİLCİLERİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 16.04.2021 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1996+ kez okundu.
 

ADANA KOLEJİ TEMSİLCİLERİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

  Adana Koleji Genel Müdürü Hande Melis Göksel, beraberindeki İlkokul Müdürü Hülya Uysal, Lise Müdürü Alaiddin Yetişken’le birlikte Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Göksel’in Vali Elban’a kurumlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdiği ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, Adana’da verilen eğitim-öğretim faaliyetlerinin kentimizin ve ülkemizin geleceği için son derece önemli olduğunu ifade etti. Eğitimin daima çağın yeniliklerine odaklanması gerektiğini ve Adana’nın eğitim kalitesini daha da yükseltmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Vali Elban, “Herhangi bir eğitim kurumunda yetiştirilen her bir öğrencimiz gelecek günlerde toplumumuzu farklı yerlerde temsil edecek. Bu sebeple kentimizin eğitim kalitesini arttırmak için gerçekleştirilecek her çalışma bizim için çok önemli.” dedi. Ziyaret, Adana’da gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

 

Adana Koleji Genel Müdürü Hande Melis Göksel, beraberindeki İlkokul Müdürü Hülya Uysal, Lise Müdürü Alaiddin Yetişken’le birlikte Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Müdür Göksel’in Vali Elban’a kurumlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler verdiği ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, Adana’da verilen eğitim-öğretim faaliyetlerinin kentimizin ve ülkemizin geleceği için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Eğitimin daima çağın yeniliklerine odaklanması gerektiğini ve Adana’nın eğitim kalitesini daha da yükseltmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Vali Elban, “Herhangi bir eğitim kurumunda yetiştirilen her bir öğrencimiz gelecek günlerde toplumumuzu farklı yerlerde temsil edecek. Bu sebeple kentimizin eğitim kalitesini arttırmak için gerçekleştirilecek her çalışma bizim için çok önemli.” dedi.

Ziyaret, Adana’da gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.