ADANA MİNİBÜSÇÜLER ODASI BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK’TEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 05.05.2021 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2571+ kez okundu.
 

ADANA MİNİBÜSÇÜLER ODASI BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK’TEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek ve Adana Taksiciler Derneği Başkanı Mehmet Emin Kandemir, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Hemşehrilerimizin şehir içi ulaşımlarını sağlıklı bir biçimde gerçekleştirmesi hususunda yapılan çalışmalar ile şoförlerin taleplerinin de görüşüldüğü ziyarette Vali Elban, tam kapanma döneminde her alanda olduğu gibi şehir içi taşımacılığında da denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek hem şoförlerin hem de kısıtlamadan muaf olan vatandaşların kurallara eksiksiz riayet etmesi gerektiğini hatırlattı. Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.  

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek ve Adana Taksiciler Derneği Başkanı Mehmet Emin Kandemir, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, konuklarıyla bir süre sohbet etti.

Hemşehrilerimizin şehir içi ulaşımlarını sağlıklı bir biçimde gerçekleştirmesi hususunda yapılan çalışmalar ile şoförlerin taleplerinin de görüşüldüğü ziyarette Vali Elban, tam kapanma döneminde her alanda olduğu gibi şehir içi taşımacılığında da denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek hem şoförlerin hem de kısıtlamadan muaf olan vatandaşların kurallara eksiksiz riayet etmesi gerektiğini hatırlattı.

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.