Adana Müteahhitler Birliği Şehit Ailelerini unutmadı

05.06.2018 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2615+ kez okundu.
 

Adana Müteahhitler Birliği Şehit Ailelerini unutmadı

Adana Müteahhitler Birliği, Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ederek 67 şehit ailesine gıda yardımında bulundu. Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, beraberinde Genel Sekreter Gazi Gürbüz, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhammet Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve şehit yakınları ile gazilerle bir süre sohbet eden Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını gözünü kırpmadan veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarındayız” diye konuştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhammet Çetin ise, ziyaretlerinden dolayı Adana Müteahhitler Birliği yönetimine teşekkür etti. Çetin, “Sizlerin bu yakın ilgi ve alakası bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dernek yönetimi ve şehit ailelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Adana Müteahhitler Birliği, Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ederek 67 şehit ailesine gıda yardımında bulundu. Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, beraberinde Genel Sekreter Gazi Gürbüz, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhammet Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve şehit yakınları ile gazilerle bir süre sohbet eden Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını gözünü kırpmadan veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarındayız” diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhammet Çetin ise, ziyaretlerinden dolayı Adana Müteahhitler Birliği yönetimine teşekkür etti. Çetin, “Sizlerin bu yakın ilgi ve alakası bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dernek yönetimi ve şehit ailelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.