ADANA’NIN MİHENK TAŞI SEYHAN

GÜNDEM 12.02.2020 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2545+ kez okundu.
 

ADANA’NIN MİHENK TAŞI SEYHAN

    Seyhan İlçesi Kaymakamlığına atanan Mustafa Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKAMDER, Seyhan ilçesi hakkındaki gelişmeleri ve sorunları görüştüler. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Seyhan ilçesinin sorunları, çözüm önerilerine katkı konusunda istişarelerde bulunuldu.   NÜFUS 800 BİN AMA GÜNDÜZ 1.5 MİLYONU AŞIYOR Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek; “Adana’nın önde gelen STK larından olan AKAMDER in ziyareti ve Seyhan ın sorunları ile alakalı çözüm noktasında önerileri son derece memnuniyet verici. Teşekkür ediyorum kendilerine. Seyhan Ülkemizin en büyük ilçelerinden biri, ancak yerleşik olarak nüfus 800 bin ama gündüzleri 1,5 milyonu aşan bir yoğunluğa sahip. Bu yüzden sıkıntılarımız mevcut. Adana’nın konumunda mihenk taşı olan Seyhan ilçemiz gelişmelere aç. Mutlak surette trafik, yapılanma ve diğer sorunlarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.   ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Seyhan Kaymakamlığımız için Vali Yardımcımız Mustafa Yavuz’un atanması son derece isabetlidir. Bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Seyhan İlçemize önemli katkılar koyacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. AKAMDER olarak her zaman elimizden gelen her tür desteğe hazırız. Adana demek bir anlamda Seyhan demektir. Seyhan için yapılacak her yatırım ve atılım Adana’nın gelişmesine vesiledir. AKAMDER olarak Adana için yapılacak her güzel atılımda varız.” Dedi.      

 

 

Seyhan İlçesi Kaymakamlığına atanan Mustafa Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKAMDER, Seyhan ilçesi hakkındaki gelişmeleri ve sorunları görüştüler. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Seyhan ilçesinin sorunları, çözüm önerilerine katkı konusunda istişarelerde bulunuldu.

 

NÜFUS 800 BİN AMA GÜNDÜZ 1.5 MİLYONU AŞIYOR

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek; “Adana’nın önde gelen STK larından olan AKAMDER in ziyareti ve Seyhan ın sorunları ile alakalı çözüm noktasında önerileri son derece memnuniyet verici. Teşekkür ediyorum kendilerine. Seyhan Ülkemizin en büyük ilçelerinden biri, ancak yerleşik olarak nüfus 800 bin ama gündüzleri 1,5 milyonu aşan bir yoğunluğa sahip. Bu yüzden sıkıntılarımız mevcut. Adana’nın konumunda mihenk taşı olan Seyhan ilçemiz gelişmelere aç. Mutlak surette trafik, yapılanma ve diğer sorunlarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

 

ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Seyhan Kaymakamlığımız için Vali Yardımcımız Mustafa Yavuz’un atanması son derece isabetlidir. Bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Seyhan İlçemize önemli katkılar koyacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. AKAMDER olarak her zaman elimizden gelen her tür desteğe hazırız. Adana demek bir anlamda Seyhan demektir. Seyhan için yapılacak her yatırım ve atılım Adana’nın gelişmesine vesiledir. AKAMDER olarak Adana için yapılacak her güzel atılımda varız.” Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.