ADANA’NIN ZAFER COŞKUSU POZANTI’DAN YÜKSELDİ

01.09.2018 - 13:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1642+ kez okundu.
 

ADANA’NIN ZAFER COŞKUSU POZANTI’DAN YÜKSELDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana’daki tek organizasyon Pozantı ilçesindeki Zafer Şöleni Konseri oldu.
Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen zafer şöleni konserinde Adana’nın iki güzel sesi Eylemnaz ve Murat Kekilli coşkusu büyük bir konser verdi. Eylemnaz ve Murat Kekilli’nin verdiği konsere çevre il ve ilçelerden de gelen olunca katılım oldukça yoğun oldu.   TÜRKÜLER EYLEMNAZ’DAN Saat 20.00’da başlayan konserde sahneye ilk önce Eylemnaz çıktı. Yıllardır insanların diline taht kurmuş “yârim şimdi neredesin” isimli parçanın söz ve bestecisi olan Eylemnaz, birbirinden güzel bestelerini Pozantı’da seslendirdi. Adana’da belediye başkanlığının yanı sıra sanatsal kimliğiyle de adından söz ettiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sanatçı Eylemnaz ile Karakız türküsünü seslendirerek konsere katılanlara sürpriz yaptı.   KEKİLLİ, POZANTI’YI ÇOK FENA SALLADI Anadolu Rock müziğin güçlü sesi ve halkın içindeki sanatçı olarak tanınan Murat Kekilli sahneye çıkar çıkmaz konser alanındaki coşku ve kalabalık bir anda üst seviyelere çıktı. Kekilli seslendirdiği şarkılarla vatandaşları oldukça eğlendirirken Belediye Başkanı Mustafa Çay’la da “dostum dostum” şarkısını birlikte seslendirdi. Konser sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Çay, 55 günlük çalışma sürelerinde yapmış oldukları hizmetleri bir bir sıralarken sanatın şehri Pozantı’da etkinliklerin bitmeyeceğini de açıkladı. 9 Eylül’de Karakışlakçı Çilek ve Bal festivali olacağını ve Kasım ayının ilk haftasında da Belemedik’te foto safari etkinliği yaparak küçük bir sonbahar konseri düzenleyeceklerinin sürprizini ve sözünü verdi.Zafer Şöleni konserinde sahne alan Eylemnaz ve Murat Kekilli’ye Kaymakam Taner Tengir ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bir buket çiçek verirken her iki sanatçıya Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Pozantı’ya özgü fincan takımı hediye etti.    
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana’daki tek organizasyon Pozantı ilçesindeki Zafer Şöleni Konseri oldu.

Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen zafer şöleni konserinde Adana’nın iki güzel sesi Eylemnaz ve Murat Kekilli coşkusu büyük bir konser verdi. Eylemnaz ve Murat Kekilli’nin verdiği konsere çevre il ve ilçelerden de gelen olunca katılım oldukça yoğun oldu.

 

TÜRKÜLER EYLEMNAZ’DAN

Saat 20.00’da başlayan konserde sahneye ilk önce Eylemnaz çıktı. Yıllardır insanların diline taht kurmuş “yârim şimdi neredesin” isimli parçanın söz ve bestecisi olan Eylemnaz, birbirinden güzel bestelerini Pozantı’da seslendirdi. Adana’da belediye başkanlığının yanı sıra sanatsal kimliğiyle de adından söz ettiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sanatçı Eylemnaz ile Karakız türküsünü seslendirerek konsere katılanlara sürpriz yaptı.

 

KEKİLLİ, POZANTI’YI ÇOK FENA SALLADI

Anadolu Rock müziğin güçlü sesi ve halkın içindeki sanatçı olarak tanınan Murat Kekilli sahneye çıkar çıkmaz konser alanındaki coşku ve kalabalık bir anda üst seviyelere çıktı. Kekilli seslendirdiği şarkılarla vatandaşları oldukça eğlendirirken Belediye Başkanı Mustafa Çay’la da “dostum dostum” şarkısını birlikte seslendirdi.

Konser sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Çay, 55 günlük çalışma sürelerinde yapmış oldukları hizmetleri bir bir sıralarken sanatın şehri Pozantı’da etkinliklerin bitmeyeceğini de açıkladı. 9 Eylül’de Karakışlakçı Çilek ve Bal festivali olacağını ve Kasım ayının ilk haftasında da Belemedik’te foto safari etkinliği yaparak küçük bir sonbahar konseri düzenleyeceklerinin sürprizini ve sözünü verdi.Zafer Şöleni konserinde sahne alan Eylemnaz ve Murat Kekilli’ye Kaymakam Taner Tengir ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bir buket çiçek verirken her iki sanatçıya Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Pozantı’ya özgü fincan takımı hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.