Adana’nın genç yetenekleri gurbetçi kervanına katıldı

SPOR 15.07.2018 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1739+ kez okundu.
 

Adana’nın genç yetenekleri gurbetçi kervanına katıldı

  ADANA- Adana’da, Süper Amatör Lig takımlarından Akkapıspor’da oynayan  17 yaşındaki Süleyman Perçin, 1. Lig’e çıkan Afjet Afyonspor’a transfer oldu.  KANTARAMAN’DA DENİZLİ’YE GİTMİŞTİ Akkapıspor’un stoperi genç yetenek Süleyman Perçin, TFF 1. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor ile anlaştı. Daha önce de U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çeken yine 17 yaşındaki futbolcu Kaan Kantarman ise Denizlispor’a transfer olmuştu.  UMUT VEREN SPORCULAR Adana Demirspor ve Adanaspor, sadece Kaan Kantarman gibi bir genç yeteneği değil umut veren, gelecek vaat eden bir çok futbolcuyu da göremedi. TFF’de kayıtlı yaklaşık 300 Adanalı sporcu Adana dışındaki başka takım ve kulüpler adına mücadele ediyor. KAMPTA ÇALIŞMALARA BAŞLADI Kaan Kantaram’ın ardından Akkapıspor’un 17 yaşındaki stoperi Süleyman Perçin de Afjet Afyonspor kampına katılarak çalışmalara başladı. Böylece Adana Demirspor ve Adanaspor’un göremediği bir yıldız daha gurbetçiler kervanına katıldı.

 

ADANA- Adana’da, Süper Amatör Lig takımlarından Akkapıspor’da oynayan  17 yaşındaki Süleyman Perçin, 1. Lig’e çıkan Afjet Afyonspor’a transfer oldu. 
KANTARAMAN’DA DENİZLİ’YE GİTMİŞTİ
Akkapıspor’un stoperi genç yetenek Süleyman Perçin, TFF 1. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor ile anlaştı. Daha önce de U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çeken yine 17 yaşındaki futbolcu Kaan Kantarman ise Denizlispor’a transfer olmuştu. 
UMUT VEREN SPORCULAR
Adana Demirspor ve Adanaspor, sadece Kaan Kantarman gibi bir genç yeteneği değil umut veren, gelecek vaat eden bir çok futbolcuyu da göremedi. TFF’de kayıtlı yaklaşık 300 Adanalı sporcu Adana dışındaki başka takım ve kulüpler adına mücadele ediyor.
KAMPTA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Kaan Kantaram’ın ardından Akkapıspor’un 17 yaşındaki stoperi Süleyman Perçin de Afjet Afyonspor kampına katılarak çalışmalara başladı. Böylece Adana Demirspor ve Adanaspor’un göremediği bir yıldız daha gurbetçiler kervanına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.