Adana’nın iki ekibi 6 puan toplamak istiyor

SPOR 16.10.2020 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2016+ kez okundu.
 

Adana’nın iki ekibi 6 puan toplamak istiyor

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana’nın iki ekibi bugün rakipleriyle karşı karşıya gelecek.  ŞİMŞEK, GÜÇLÜ BİR RAKİBİN ÖNÜNDE  Mavi lacivertliler, bugün saat 19.00’da oynanacak Altay maçına sıkı hazırlandı. 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplamayı başaran mavi lacivertliler, Altay maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Altay, ligde 7 puanla 6'ncı sırada yer alıyor. Altay, son iki maçında evinde Eskişehirspor'u 6-0, deplasmanda Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup etmişti.  Bu arada, en son antrenmanda, Adana Demirspor’un Gambiyalı santrforu Pa Dibba doğum gününü takım arkadaşları ve teknik heyetle kutladı.  ADANASPOR YENMEK İSTİYOR   Adanaspor ise 4 haftada 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak 9 puan toplamayı başaran Altınordu ile karşı karşıya geliyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek.  Turuncu beyazlılar, 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6 puan toplamayı başarmıştı. Turuncu beyazlılar, Milli maç arasında Altınordu maçı için sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana’nın iki ekibi bugün rakipleriyle karşı karşıya gelecek. 
ŞİMŞEK, GÜÇLÜ BİR RAKİBİN ÖNÜNDE 
Mavi lacivertliler, bugün saat 19.00’da oynanacak Altay maçına sıkı hazırlandı. 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplamayı başaran mavi lacivertliler, Altay maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Altay, ligde 7 puanla 6'ncı sırada yer alıyor. Altay, son iki maçında evinde Eskişehirspor'u 6-0, deplasmanda Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup etmişti. 
Bu arada, en son antrenmanda, Adana Demirspor’un Gambiyalı santrforu Pa Dibba doğum gününü takım arkadaşları ve teknik heyetle kutladı. 

ADANASPOR YENMEK İSTİYOR  
Adanaspor ise 4 haftada 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak 9 puan toplamayı başaran Altınordu ile karşı karşıya geliyor. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek.  Turuncu beyazlılar, 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6 puan toplamayı başarmıştı. Turuncu beyazlılar, Milli maç arasında Altınordu maçı için sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.