Adana protokolü bayramlaştı

SİYASET 15.06.2018 - 11:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2426+ kez okundu.
 

Adana protokolü bayramlaştı

DANA Valisi Mahmut Demirtaş ile kent protokolü, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaştı. Adana Valiliği, 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çeşitli partilerin milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ile askeri ve mülki erkan katıldı. Bayramlaşmanın ardından çeşitli ikramlar sunulurken, katılımcılar bir süre sohbet etti.

DANA Valisi Mahmut Demirtaş ile kent protokolü, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaştı.
Adana Valiliği, 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde bayramlaşma töreni düzenledi.
Törene Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çeşitli partilerin milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ile askeri ve mülki erkan katıldı. Bayramlaşmanın ardından çeşitli ikramlar sunulurken, katılımcılar bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.