ADANA SAHİP ÇIKARSA TÜRKİYE SAHİP ÇIKAR

GÜNDEM 10.03.2019 - 17:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1372+ kez okundu.
 

ADANA SAHİP ÇIKARSA TÜRKİYE SAHİP ÇIKAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın devamının Adana’ya bağlı olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur ittifakının 2023 hedeflerine ulaşana kadar devam edeceğini belirterek, “Adana'nın bu ittifakın sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Adana bu ittifaka inanırsa tüm Türkiye inanır. Şayet Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar” dedi. PAZARA DEĞİL MEZARA KADAR Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için geldiği Adana’da İstasyon meydanında halka hitap etti. “Adana 31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu iyi bilir.” diyen Erdoğan, “AK Parti ve MHP olarak elele, gönül gönüle pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız. Büyükşehiriyle, ilçeleriyle inşallah Adana'da 31 Mart akşamı zillet, illet onları ayaklarımızın altına alacağız” diye konuştu. METROYU GÜNDEME ALACAĞIZ Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda yaşanan sıkıntılar olduğunu hatırlatan Erdoğan, çözüm için seçim sonrasını gösterdi. Erdoğan, metro ile ilgili ise şunları söyledi: “Adana metrosunun ilk kısmı tamamlandı. Ancak Adana için yetersiz kalıyor. Mevcut hattın iyileştirilerek hattın uzatılmasına ihtiyaç var. İnşallah önümüzdeki dönemde metroyu gündemimize alacağız” 40 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin enerji ve petro-kimya sektörü için önemli bir üretim üssü olacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projeyle Ceyhan'da yaklaşık 40 bin kişiye yeni istihdam oluşturulacağına dikkat çekerek, yıllık 1 milyar dolarlık katma değer oluşturulmasını planladıklarını vurguladı.   FOTO: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Ömer Çelik, Jülide Sarıeroğlu’nun da katıldığı mitingte Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü’nün elini tutup havaya kaldırdı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın devamının Adana’ya bağlı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur ittifakının 2023 hedeflerine ulaşana kadar devam edeceğini belirterek, “Adana'nın bu ittifakın sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Adana bu ittifaka inanırsa tüm Türkiye inanır. Şayet Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar” dedi.

PAZARA DEĞİL MEZARA KADAR

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için geldiği Adana’da İstasyon meydanında halka hitap etti. “Adana 31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu iyi bilir.” diyen Erdoğan, “AK Parti ve MHP olarak elele, gönül gönüle pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız. Büyükşehiriyle, ilçeleriyle inşallah Adana'da 31 Mart akşamı zillet, illet onları ayaklarımızın altına alacağız” diye konuştu.

METROYU GÜNDEME ALACAĞIZ

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda yaşanan sıkıntılar olduğunu hatırlatan Erdoğan, çözüm için seçim sonrasını gösterdi. Erdoğan, metro ile ilgili ise şunları söyledi: “Adana metrosunun ilk kısmı tamamlandı. Ancak Adana için yetersiz kalıyor. Mevcut hattın iyileştirilerek hattın uzatılmasına ihtiyaç var. İnşallah önümüzdeki dönemde metroyu gündemimize alacağız”

40 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin enerji ve petro-kimya sektörü için önemli bir üretim üssü olacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projeyle Ceyhan'da yaklaşık 40 bin kişiye yeni istihdam oluşturulacağına dikkat çekerek, yıllık 1 milyar dolarlık katma değer oluşturulmasını planladıklarını vurguladı.

 

FOTO: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Ömer Çelik, Jülide Sarıeroğlu’nun da katıldığı mitingte Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü’nün elini tutup havaya kaldırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.