ADANA SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

GÜNDEM 19.09.2018 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2926+ kez okundu.
 

ADANA SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Sözcü Gazetesi Adana Temsilcisi Mehmet Serbes’in, eski genç milli takım kalecilerinden olan oğlu Eray Serbes, ana sınıfı öğretmeni Şebnem Zeylekgüzel ile muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Seyhan Belediyespor’da kaleci antrenörü olan Eray Serbes ile Şebnem Zeylekgüzel’in düğünü Adana’nın siyaset ve iş dünyasını buluşturdu. DURAK ŞAHİT OLDU, SÖZLÜ NİKAH KIYDI Genç çiftin Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Rüya Park Tesisleri’nde gerçekleşen düğün töreninde, nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP  Adana eski Milletvekili Hulusi Güvel ve 5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu yaptı. Nikahı kıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, genç çifte mutluluklar diledikten sonra evlilik cüzdanını geline teslim etmesi için Aytaç Durak’a verdi. Durak’da “hayırlı olsun” dilekleriyle evlilik cüzdanını gelin Şebnem Zeylekgüzel’e teslim etti. CHP’LİLER TAM KADRO ORADAYDI Eray ve Şebnem Serbes (Zeylekgüzel)’in düğünü, Adana siyaset ve iş dünyasını da buluşturdu. Düğüne CHP Adana Milletvekilleri tam kadro katıldı. CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin, İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu,  CHP Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, CHP eski Milletvekili Hulusi Güvel ve İbrahim Özdiş, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukuroava Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Hürriyet Gazetesi Adana Temsilcisi Erdal Fernergiz, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor ve basın. Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu, Balcalı Hastanesi Müdürü Ali Önal, hakimler, doktorlar ile birçok siyasi isim düğüne katılanlar arasındaydı. SÖZCÜ GAZETESİ’NİN ÜST YÖNETİMİ DÜĞÜN İÇİN GELDİ Düğüne ayrıca Sözcü Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz ile Sözcü Gazetesi Genel Müdürü Asım Akgül, Yazı İşleri Müdürü Metin Köklüçınar,  İstanbul’dan gelerek katıldı. Kalabalık davetli topluluğunun salonu tıklım tıklım doldurduğu, konukların takı için uzun kuyruk oluşturduğu düğün,  başından sonuna kadar neşe içinde geçti. Yeni dünya evine giren genç çift ile gelin ve damadın anne-babaları Aynur ve Murat Zeylekgüzel , Fatoş ve Mehmet Serbes, davetlilerle birlikte  geç saatlere kadar eğlendi. Havai fişeklerin renklendirdiği düğünde davetliler eğlenceye doydu.  

Sözcü Gazetesi Adana Temsilcisi Mehmet Serbes’in, eski genç milli takım kalecilerinden olan oğlu Eray Serbes, ana sınıfı öğretmeni Şebnem Zeylekgüzel ile muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Seyhan Belediyespor’da kaleci antrenörü olan Eray Serbes ile Şebnem Zeylekgüzel’in düğünü Adana’nın siyaset ve iş dünyasını buluşturdu.

DURAK ŞAHİT OLDU, SÖZLÜ NİKAH KIYDI

Genç çiftin Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Rüya Park Tesisleri’nde gerçekleşen düğün töreninde, nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP  Adana eski Milletvekili Hulusi Güvel ve 5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu yaptı. Nikahı kıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, genç çifte mutluluklar diledikten sonra evlilik cüzdanını geline teslim etmesi için Aytaç Durak’a verdi. Durak’da “hayırlı olsun” dilekleriyle evlilik cüzdanını gelin Şebnem Zeylekgüzel’e teslim etti.

CHP’LİLER TAM KADRO ORADAYDI

Eray ve Şebnem Serbes (Zeylekgüzel)’in düğünü, Adana siyaset ve iş dünyasını da buluşturdu. Düğüne CHP Adana Milletvekilleri tam kadro katıldı. CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin, İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu,  CHP Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, CHP eski Milletvekili Hulusi Güvel ve İbrahim Özdiş, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukuroava Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Hürriyet Gazetesi Adana Temsilcisi Erdal Fernergiz, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor ve basın. Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu, Balcalı Hastanesi Müdürü Ali Önal, hakimler, doktorlar ile birçok siyasi isim düğüne katılanlar arasındaydı.

SÖZCÜ GAZETESİ’NİN ÜST YÖNETİMİ DÜĞÜN İÇİN GELDİ

Düğüne ayrıca Sözcü Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz ile Sözcü Gazetesi Genel Müdürü Asım Akgül, Yazı İşleri Müdürü Metin Köklüçınar,  İstanbul’dan gelerek katıldı.

Kalabalık davetli topluluğunun salonu tıklım tıklım doldurduğu, konukların takı için uzun kuyruk oluşturduğu düğün,  başından sonuna kadar neşe içinde geçti. Yeni dünya evine giren genç çift ile gelin ve damadın anne-babaları Aynur ve Murat Zeylekgüzel , Fatoş ve Mehmet Serbes, davetlilerle birlikte  geç saatlere kadar eğlendi. Havai fişeklerin renklendirdiği düğünde davetliler eğlenceye doydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.