ADANA TATLICILARDA BAŞKAN TAYLANCI GÜVEN TAZELEDİ

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2532+ kez okundu.
 

ADANA TATLICILARDA BAŞKAN TAYLANCI GÜVEN TAZELEDİ

  ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Tek listeyle girilen seçimde, Mevcut Başkan Metin Taylancı ve yönetim kurulu, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.   Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oybirliğiyle kabulü üzerine Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, yardımcılıklarını da Bekir Yerdelen, Müslüm Şen, Fisun Morödor, Halil Akgün yaptılar.   Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile çok sayıda esnaf odası başkanının da izlediği genel kurul, Bakanlık Temsilcileri Ömer Erdoğan, Murat Çalış, Ali Vatandaş ve Makbule Aydın nezaretinde gerçekleştirildi.  Divan Başkanı Süleyman Oğuz, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından, davet üzerine kürsüye gelen Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Yönetim Kurulu Üyesi de olan Başkan Metin Taylancı ve yönetim kuruluna, yeni dönem için başarılar, üyelerine de bol kazançlı ve bereketli bir yıl dileğinde bulundu.   Daha sonra yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ayrı ayrı okunarak oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle raporları ibra etti. Yeni  dönem çalışma raparu ve tahmini bütçe de üyelerden tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde ise Başkan Metin Taylancı, Yönetim Kurulu Üyeleri;Mahmut İdrisoğlu, Hüsnü Kisse, Zekeriya Yıldızoğlu, Ahmet Coşman, Mehmet İzol, Celal Baba, Denetim Kurulu Üyeleri; Cevdet Toprak, Serdar Açıl ve Zeynep Çelik'ten oluşan kadro üyelerin oylarıyla 4 yıllığına yeniden seçildi.   Başkan Taylancı, genel kuruluna gerek bizzat katılarak, gerek çiçek ve mesaj göndererek kendisini tebrik eden, başarı dileyen başta Birlik Başkanı Sözütek, Başkanı Vekili Göktaş ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası ve kooperatif başkanları ile tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, yeni dönemde tatlıcı, pastacı, şekerci ve yufkacı esnafına daha fazla hizmet gayretinde olacağı sözünü verdi.

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Tek listeyle girilen seçimde, Mevcut Başkan Metin Taylancı ve yönetim kurulu, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.

 

Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oybirliğiyle kabulü üzerine Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, yardımcılıklarını da Bekir Yerdelen, Müslüm Şen, Fisun Morödor, Halil Akgün yaptılar.

 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile çok sayıda esnaf odası başkanının da izlediği genel kurul, Bakanlık Temsilcileri Ömer Erdoğan, Murat Çalış, Ali Vatandaş ve Makbule Aydın nezaretinde gerçekleştirildi.  Divan Başkanı Süleyman Oğuz, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından, davet üzerine kürsüye gelen Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Yönetim Kurulu Üyesi de olan Başkan Metin Taylancı ve yönetim kuruluna, yeni dönem için başarılar, üyelerine de bol kazançlı ve bereketli bir yıl dileğinde bulundu.

 

Daha sonra yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ayrı ayrı okunarak oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle raporları ibra etti. Yeni  dönem çalışma raparu ve tahmini bütçe de üyelerden tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde ise Başkan Metin Taylancı, Yönetim Kurulu Üyeleri;Mahmut İdrisoğlu, Hüsnü Kisse, Zekeriya Yıldızoğlu, Ahmet Coşman, Mehmet İzol, Celal Baba, Denetim Kurulu Üyeleri; Cevdet Toprak, Serdar Açıl ve Zeynep Çelik'ten oluşan kadro üyelerin oylarıyla 4 yıllığına yeniden seçildi.

 

Başkan Taylancı, genel kuruluna gerek bizzat katılarak, gerek çiçek ve mesaj göndererek kendisini tebrik eden, başarı dileyen başta Birlik Başkanı Sözütek, Başkanı Vekili Göktaş ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası ve kooperatif başkanları ile tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, yeni dönemde tatlıcı, pastacı, şekerci ve yufkacı esnafına daha fazla hizmet gayretinde olacağı sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.