Adana TOHM Atletizm Sporcusu Kayhan Özer'den Türkiye Rekoru

SPOR 27.07.2019 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

Adana TOHM Atletizm Sporcusu Kayhan Özer'den Türkiye Rekoru

  5. Erzurum Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası Müsabakalarında Adana THOM Merkezi sporcularından Kayhan Özer, yarışların birinci gününde hem Türkiye rekorunun hem de dünyada yılın en iyi derecesini alarak büyük bir başarı elde etti. Erzurum Atatürk Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen kupanın ilk gününde erkekler 100 metre mücadelesinde Kayhan Özer, 10.33’lük performansıyla U23 Türkiye rekorunu yeniledi. Özer, kariyerinin en iyi derecesini 0.08 saniye daha geliştirdi. Adıgüzel; “Kayhan yine yeniden gururumuz oldu” TOHM Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  “Erzurum’da düzenlenen Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası Müsabakalarının birinci gününde THOM sporcumuz Kayhan Özer 100 metrede, sekiz yıllık U23 Türkiye rekorunu kırarak gururumuz oldu. Kayhan’ın ayrıca müsabakalarda dünyada yılın en iyi derecesini alması sevincimize sevinç kattı. Sporcumuz Kayhan'ı öncelikle üst üste aldığı başarılardan dolayı kutluyor ailesine ve antrenörüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, THOM sporcusu Kayhan Özer’den yeni rekorlar beklediğini belirten Adıgüzel, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a sporcularımıza imkanları doğrultusunda vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.

 

5. Erzurum Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası Müsabakalarında Adana THOM Merkezi sporcularından Kayhan Özer, yarışların birinci gününde hem Türkiye rekorunun hem de dünyada yılın en iyi derecesini alarak büyük bir başarı elde etti.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen kupanın ilk gününde erkekler 100 metre mücadelesinde Kayhan Özer, 10.33’lük performansıyla U23 Türkiye rekorunu yeniledi. Özer, kariyerinin en iyi derecesini 0.08 saniye daha geliştirdi.

Adıgüzel; “Kayhan yine yeniden gururumuz oldu”

TOHM Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  “Erzurum’da düzenlenen Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası Müsabakalarının birinci gününde THOM sporcumuz Kayhan Özer 100 metrede, sekiz yıllık U23 Türkiye rekorunu kırarak gururumuz oldu. Kayhan’ın ayrıca müsabakalarda dünyada yılın en iyi derecesini alması sevincimize sevinç kattı. Sporcumuz Kayhan'ı öncelikle üst üste aldığı başarılardan dolayı kutluyor ailesine ve antrenörüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca, THOM sporcusu Kayhan Özer’den yeni rekorlar beklediğini belirten Adıgüzel, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a sporcularımıza imkanları doğrultusunda vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.