Adana Vefa 01 Spor’dan hakeme veryansın

SPOR 01.11.2018 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2359+ kez okundu.
 

Adana Vefa 01 Spor’dan hakeme veryansın

    TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Adana Vefa 01 Spor’dan hakem triosuna tepki var. Önceki hafta ligin iddialı ekiplerinden Kiremithanespor’la sahasında 0-0 berabere kalarak ilk puanını alan Adana Vefa 01 Spor yönetim, teknik kadro ve futbolcularda büyük bir sevinç yaşanmıştı. Aldıkları 1 puanın verdiği moralle İskenderun Belediye Gençlik ve Spor deplasmanına giden Adana Vefa 01 Spor’da 25. dakikada verilen kırmızı kartın şoku yaşanıyor. ‘Hakemler inanılmaz yanlı davrandı’ diyerek tepkisini dile getiren Teknik Direktör Burhanettin Turgut, kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Sinan Koçak’ın hakeme uzak mesafede olduğunu belirterek, “Maç sonunda hakeme ‘kırmızı kartı neden verdiniz?’ diye sorduğumda küfür ettiğini söyledi. Oyuncumuz ise, küfür etmediğini sadece ‘hadi be, böyle faul mu olur’ dediğini ifade etti. Gerekli itirazımızı federasyona yaptık. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi bırakmadık. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu. 3 TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ Şanssızlıkların yakalarını bir türlü bırakmadığını da belirten Turgut, “3 topumuz direkten döndü. En az 4-5 net penaltı pozisyonumuzu hakem vermedi. Hakemlerin daha adaletli davranmalarını beklerdik. Olmadı. İskenderun deplasmanından 7-2 galip olarak dönmüş de olabilirdik. Olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonu sahamızda bizimle aynı puana sahip 1970 Hisarspor’la oynayacağız. Kırmızı kart cezalısı Sinan dışında takımda eksiğimiz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak için oynayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Adana Vefa 01 Spor’dan hakem triosuna tepki var.

Önceki hafta ligin iddialı ekiplerinden Kiremithanespor’la sahasında 0-0 berabere kalarak ilk puanını alan Adana Vefa 01 Spor yönetim, teknik kadro ve futbolcularda büyük bir sevinç yaşanmıştı.

Aldıkları 1 puanın verdiği moralle İskenderun Belediye Gençlik ve Spor deplasmanına giden Adana Vefa 01 Spor’da 25. dakikada verilen kırmızı kartın şoku yaşanıyor.

‘Hakemler inanılmaz yanlı davrandı’ diyerek tepkisini dile getiren Teknik Direktör Burhanettin Turgut, kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Sinan Koçak’ın hakeme uzak mesafede olduğunu belirterek, “Maç sonunda hakeme ‘kırmızı kartı neden verdiniz?’ diye sorduğumda küfür ettiğini söyledi. Oyuncumuz ise, küfür etmediğini sadece ‘hadi be, böyle faul mu olur’ dediğini ifade etti. Gerekli itirazımızı federasyona yaptık. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi bırakmadık. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu.

3 TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ

Şanssızlıkların yakalarını bir türlü bırakmadığını da belirten Turgut, “3 topumuz direkten döndü. En az 4-5 net penaltı pozisyonumuzu hakem vermedi. Hakemlerin daha adaletli davranmalarını beklerdik. Olmadı. İskenderun deplasmanından 7-2 galip olarak dönmüş de olabilirdik. Olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonu sahamızda bizimle aynı puana sahip 1970 Hisarspor’la oynayacağız. Kırmızı kart cezalısı Sinan dışında takımda eksiğimiz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak için oynayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.