Adana Vefa 01 Spor kaçan 2 puana yanıyor

SPOR 21.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1256+ kez okundu.
 

Adana Vefa 01 Spor kaçan 2 puana yanıyor

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Adana Vefa 01 Spor, Kapadokya Göremespor’a kaptırdığı puanlara yanıyor. Faruk, Abdulmutalip, Recai, Tahsin, Sait, Mert, Baran, Mustafa, Birkan, Yusuf ve Hasan ilk 11’i ile sahaya çıkan Adana Vefa 01 Spor, Kaptan Yusuf Menekşe’nin 16 ve 49’da attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen, Mamadou’nun direkte patlayan topunun filelere yönelmesiyle 2-1, sonrasında da kendi oyuncuları Tahsin’in, frikik atışından gelen topa ters vuruşu ile kendi kalesine golü göndermesiyle, skorun 2-2’ye gelmesiyle büyük şok yaşadı. GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ Kapadokya Göremespor maçını değerlendiren Teknik Direktör Burhanettin Turgut, çok iyi oynadıklarını, 2 farklı skoru da bulduklarını belirterek, beraberliğe üzüldüğünü ifade etti. Kasık bölgesindeki sakatlığından dolayı iğne ile oynayan Kaptan Yusuf Menekşe’nin, buna rağmen 2 gol atarak takımı rahatlattığını söyleyen Turgut, “Kaptanımız sakat sakat oynuyordu. İki güzel gol atarak bizi rahatlattı. 2-0’dan sonra sakatlığından dolayı ağrılarının arttığını işaret ederek değiştirmemizi istedi. 66. Dakikada zorunlu bir değişiklik yaptık. Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğümüzü kaybettik. Galibiyeti kaçırdığımız için çok üzgünüz. Bu hafta sonu yine kendi sahamızda oynayacağımız 7 Mart Kadirli Demirspor’dan 3 puan alarak telafi edeceğiz. Oyuncularım her geçen hafta üzerine koyarak oynuyor. Şanssız bir beraberlik aldık” diyerek kaçan 2 puana üzüldüğünü ifade etti.

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Adana Vefa 01 Spor, Kapadokya Göremespor’a kaptırdığı puanlara yanıyor.

Faruk, Abdulmutalip, Recai, Tahsin, Sait, Mert, Baran, Mustafa, Birkan, Yusuf ve Hasan ilk 11’i ile sahaya çıkan Adana Vefa 01 Spor, Kaptan Yusuf Menekşe’nin 16 ve 49’da attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen, Mamadou’nun direkte patlayan topunun filelere yönelmesiyle 2-1, sonrasında da kendi oyuncuları Tahsin’in, frikik atışından gelen topa ters vuruşu ile kendi kalesine golü göndermesiyle, skorun 2-2’ye gelmesiyle büyük şok yaşadı.

GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Kapadokya Göremespor maçını değerlendiren Teknik Direktör Burhanettin Turgut, çok iyi oynadıklarını, 2 farklı skoru da bulduklarını belirterek, beraberliğe üzüldüğünü ifade etti.

Kasık bölgesindeki sakatlığından dolayı iğne ile oynayan Kaptan Yusuf Menekşe’nin, buna rağmen 2 gol atarak takımı rahatlattığını söyleyen Turgut, “Kaptanımız sakat sakat oynuyordu. İki güzel gol atarak bizi rahatlattı. 2-0’dan sonra sakatlığından dolayı ağrılarının arttığını işaret ederek değiştirmemizi istedi. 66. Dakikada zorunlu bir değişiklik yaptık. Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğümüzü kaybettik. Galibiyeti kaçırdığımız için çok üzgünüz. Bu hafta sonu yine kendi sahamızda oynayacağımız 7 Mart Kadirli Demirspor’dan 3 puan alarak telafi edeceğiz. Oyuncularım her geçen hafta üzerine koyarak oynuyor. Şanssız bir beraberlik aldık” diyerek kaçan 2 puana üzüldüğünü ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.