Adana Vefa 01 Spor, umutsuz değil

SPOR 09.10.2018 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2653+ kez okundu.
 

Adana Vefa 01 Spor, umutsuz değil

    TFF BAL Ligi 5. Grup’ta mücadele eden ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan, Adana’nın güzide takımlarından Adana Vefa 01 Spor, şanssızlığının kurbanı oluyor. Ligin ilk maçında, sahasında Ceyhanspor’a 3-1, deplasmanda Aksaray Belediyespor’a 3-0, geçtiğimiz hafta ise yine evinde İçelspor’a 1-0 mağlup olan Adana Vefa 01 Spor, -6 averajla alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, genç oyuncularının BAL Ligi’ne alışmasının zaman alacağını söyledi. 3 maçta puan alamamanın psikolojik baskısını üzerlerinde hisseden oyuncularının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Kaskat, “İkinci maçta takımın başına geçen Teknik Direktör Burhanettin Turgut hocamızın tecrübesine güveniyoruz” dedi. GENÇLERİMİZ YETENEKLİ Yeni bir kulüp olduklarını ifade eden Teknik Direktör Burhanettin Turgut ise, takımın yetenekli gençlerden oluştuğunu söyledi. Biraz zamana ihtiyaçları olduğu da belirten Teknik Direktör Turgut, “Gün geçtikçe iyiye gidiyoruz. İlk maçta ben yoktum. Başka bir hocamız vardı. Allah var, O da çok iyi işler yapmış. Teşekkür ederiz. Çocuklarla iyi çalışmış ama, şansı yaver gitmemiş. İkinci maçta geldim. Fikstürümüzün dezavantajı var. Güçlü ve şampiyonluğa oynayan, maddi imkanları güçlü olan iyi takımlarla oynadık. Aksarayspor’la oynadık. Şampiyonluğu kovalıyor. Geçen yıl, Nevşehirspor’la aynı averajla bitirmiş ama şampiyonluğu kaçırmış bir takım. Bu yıl, Mersin İdmanyurdu lav edilince İçelspor olarak devam ediyor. Bu hafta Talasgücü Belediyespor’a gidiyoruz. Sonrasında, Kiremithanespor’la derbi oynayacağız. Akabinde Silifke’ye gideceğiz. Kolay maç yok. Ligde her maç final havasında. Bu hafta, İçelspor maçında çocuklar bir ışık verdi. Gittikçe tecrübeleniyoruz. Lige ısınıyoruz. İnşallah, bundan sonraki maçlarda puan veya puanlar almak için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

TFF BAL Ligi 5. Grup’ta mücadele eden ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan, Adana’nın güzide takımlarından Adana Vefa 01 Spor, şanssızlığının kurbanı oluyor.

Ligin ilk maçında, sahasında Ceyhanspor’a 3-1, deplasmanda Aksaray Belediyespor’a 3-0, geçtiğimiz hafta ise yine evinde İçelspor’a 1-0 mağlup olan Adana Vefa 01 Spor, -6 averajla alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ

Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, genç oyuncularının BAL Ligi’ne alışmasının zaman alacağını söyledi. 3 maçta puan alamamanın psikolojik baskısını üzerlerinde hisseden oyuncularının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Kaskat, “İkinci maçta takımın başına geçen Teknik Direktör Burhanettin Turgut hocamızın tecrübesine güveniyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZ YETENEKLİ

Yeni bir kulüp olduklarını ifade eden Teknik Direktör Burhanettin Turgut ise, takımın yetenekli gençlerden oluştuğunu söyledi. Biraz zamana ihtiyaçları olduğu da belirten Teknik Direktör Turgut, “Gün geçtikçe iyiye gidiyoruz. İlk maçta ben yoktum. Başka bir hocamız vardı. Allah var, O da çok iyi işler yapmış. Teşekkür ederiz. Çocuklarla iyi çalışmış ama, şansı yaver gitmemiş. İkinci maçta geldim. Fikstürümüzün dezavantajı var. Güçlü ve şampiyonluğa oynayan, maddi imkanları güçlü olan iyi takımlarla oynadık. Aksarayspor’la oynadık. Şampiyonluğu kovalıyor. Geçen yıl, Nevşehirspor’la aynı averajla bitirmiş ama şampiyonluğu kaçırmış bir takım. Bu yıl, Mersin İdmanyurdu lav edilince İçelspor olarak devam ediyor. Bu hafta Talasgücü Belediyespor’a gidiyoruz. Sonrasında, Kiremithanespor’la derbi oynayacağız. Akabinde Silifke’ye gideceğiz. Kolay maç yok. Ligde her maç final havasında. Bu hafta, İçelspor maçında çocuklar bir ışık verdi. Gittikçe tecrübeleniyoruz. Lige ısınıyoruz. İnşallah, bundan sonraki maçlarda puan veya puanlar almak için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.