Adana’ya şehit ateşi düştü

14.01.2018 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1523+ kez okundu.
 

Adana’ya şehit ateşi düştü

  Acı haber Hakkari’den geldi. Türkiye’nin en çok şehit veren ili Adana’ya bir kez daha şehit ateşi düştü.  3 ASKER YARALANDI Çukurca ilçesindeki üs bölgesine, terör örgütü PKK’nın Irak'taki Kulika dağından düzenlediği füzeli saldırıda Kozan nüfusuna kayıtlı Piyade sözleşmeli er Bülent Alp şehit düşerken 3 asker yaralandı. KURTARILAMADI Füzeli saldırıda  şarapnel parçasıyla yaralanan Bülent Alp, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. Saldırıda yaralanan 3 askerin ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

 

Acı haber Hakkari’den geldi. Türkiye’nin en çok şehit veren ili Adana’ya bir kez daha şehit ateşi düştü. 
3 ASKER YARALANDI
Çukurca ilçesindeki üs bölgesine, terör örgütü PKK’nın Irak'taki Kulika dağından düzenlediği füzeli saldırıda Kozan nüfusuna kayıtlı Piyade sözleşmeli er Bülent Alp şehit düşerken 3 asker yaralandı.
KURTARILAMADI
Füzeli saldırıda  şarapnel parçasıyla yaralanan Bülent Alp, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. Saldırıda yaralanan 3 askerin ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.