Adana’yı Ak Belediyecilik hizmetiyle kuşatacağız

SİYASET 03.09.2018 - 14:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2211+ kez okundu.
 

Adana’yı Ak Belediyecilik hizmetiyle kuşatacağız

Yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarına hız veren Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Adana’yı %60 oy alarak Reisimiz Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye hediye edeceğiz.” dedi. 2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan Saimbeyli’de yaptığı temaslar ile göz kamaştırdı. ADANA’YI %60 OY ALARAK REİSİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ Saimbeyli ziyaretinde Ak Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Yüksel Topal, Ak Parti Saimbeyli Kadın Kolları, Ak Parti Saimbeyli Belediye Başkan A.Adayları, muhtarlar ve vatandaşlar Mahmut Tezcan ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Birlikte yenen yemeğin ardından ilçede bulunan tüm esnaflar ziyaret edilerek sorunları dinlendi. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Ak Parti kurulduğundan bu yana partimizin Türkiye genelinde aldığı oya nazaran Adana’dan alınan oylar maalesef biraz daha düşük çıkmıştır.Yerel seçimlerde Adanalı hemşehrilerimizin önce gönlünü sonra muhabbetini ve sandıkta da kıymetli oylarını kazanarak Reisimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 60 oy oranıyla seçim sonuçlarını hediye edeceğiz. İri olacağız, diri olacağız hep birlikte bütünleşerek seçimlerden Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer tüm ilçelerin hepsini kazanacağız. Ak Belediyecilik hizmetleriyle Adana’mızı şaha kaldıracağız.” dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarına hız veren Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Adana’yı %60 oy alarak Reisimiz Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye hediye edeceğiz.” dedi.

2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan Saimbeyli’de yaptığı temaslar ile göz kamaştırdı.

ADANA’YI %60 OY ALARAK REİSİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ

Saimbeyli ziyaretinde Ak Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Yüksel Topal, Ak Parti Saimbeyli Kadın Kolları, Ak Parti Saimbeyli Belediye Başkan A.Adayları, muhtarlar ve vatandaşlar Mahmut Tezcan ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Birlikte yenen yemeğin ardından ilçede bulunan tüm esnaflar ziyaret edilerek sorunları dinlendi. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Ak Parti kurulduğundan bu yana partimizin Türkiye genelinde aldığı oya nazaran Adana’dan alınan oylar maalesef biraz daha düşük çıkmıştır.Yerel seçimlerde Adanalı hemşehrilerimizin önce gönlünü sonra muhabbetini ve sandıkta da kıymetli oylarını kazanarak Reisimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 60 oy oranıyla seçim sonuçlarını hediye edeceğiz. İri olacağız, diri olacağız hep birlikte bütünleşerek seçimlerden Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer tüm ilçelerin hepsini kazanacağız. Ak Belediyecilik hizmetleriyle Adana’mızı şaha kaldıracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.