ADANAGİAD'dan 10 Kasım açıklaması

GÜNDEM 08.11.2019 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1115+ kez okundu.
 

ADANAGİAD'dan 10 Kasım açıklaması

  "Ulu Önderimiz Atatürk'ü şükran ve özlemle anıyoruz" Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Halid Milli, 10 Kasım 1938'de yaşama gözlerini kapatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, her zaman şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını yitirmesinin 81'inci yıldönümünde açıklama yapan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, "Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu, destansı bir kurtuluş mücadelesiyle bağımsızlığa kavuşturduğu güzel ülkemizi muassır medeniyet seviyesine taşıyan Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her zaman yolumuzu aydınlatan bir ışık gibi bize yol göstermeye devam ediyor. Bedenen aramızdan ayrılan ancak fikirleri ve mirasıyla yüreklerimizde yaşayan Atamız başta olmak üzere, bağımsızlık yolunda kanıyla ve canıyla destan yazan isimli isimsiz kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden yiğit gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.   

 

"Ulu Önderimiz Atatürk'ü şükran ve özlemle anıyoruz"

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Halid Milli, 10 Kasım 1938'de yaşama gözlerini kapatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, her zaman şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirtti.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını yitirmesinin 81'inci yıldönümünde açıklama yapan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, "Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu, destansı bir kurtuluş mücadelesiyle bağımsızlığa kavuşturduğu güzel ülkemizi muassır medeniyet seviyesine taşıyan Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her zaman yolumuzu aydınlatan bir ışık gibi bize yol göstermeye devam ediyor. Bedenen aramızdan ayrılan ancak fikirleri ve mirasıyla yüreklerimizde yaşayan Atamız başta olmak üzere, bağımsızlık yolunda kanıyla ve canıyla destan yazan isimli isimsiz kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden yiğit gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.