ADANALI MÜGE KÖYMEN

MAGAZİN 07.05.2020 - 08:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3019+ kez okundu.
 

ADANALI MÜGE KÖYMEN

“Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition”da yarı finale yükselen 10 isim arasında Adana’dan Müge Köymen de yer aldı. Köymen, tüm Türkiye’den 11 bini aşkın başvuruya ulaşan yarışmada Türkiye’nin yeni genç sesi olmak için mücadele edecek. Yarı finalistler için halk oylaması 15 Mayıs’ta başlayacak.   7 Mayıs 2020 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması”nda yarı final heyecanı başladı. “Ünkapanı Edition” konseptiyle düzenlenen ve tüm Türkiye’den 11 bini aşkın başvuruya ulaşan yarışmada, Adana’dan Müge Köymen de yarı finale katılmaya hak kazanan 10 genç ses arasında yer aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online ortamda yapılacak yarı final aşamasında gençler, 15 Mayıs’a kadar online koçluk alacak. Ardından, yarı finalistler için halk oylaması başlayacak.

“Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition”da yarı finale yükselen 10 isim arasında Adana’dan Müge Köymen de yer aldı. Köymen, tüm Türkiye’den 11 bini aşkın başvuruya ulaşan yarışmada Türkiye’nin yeni genç sesi olmak için mücadele edecek. Yarı finalistler için halk oylaması 15 Mayıs’ta başlayacak.

 

7 Mayıs 2020 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması”nda yarı final heyecanı başladı. “Ünkapanı Edition” konseptiyle düzenlenen ve tüm Türkiye’den 11 bini aşkın başvuruya ulaşan yarışmada, Adana’dan Müge Köymen de yarı finale katılmaya hak kazanan 10 genç ses arasında yer aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online ortamda yapılacak yarı final aşamasında gençler, 15 Mayıs’a kadar online koçluk alacak. Ardından, yarı finalistler için halk oylaması başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.