ADANALI NECATİ’YE ABD’DEN FUTBOL BURSU

SPOR 08.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1955+ kez okundu.
 

ADANALI NECATİ’YE ABD’DEN FUTBOL BURSU

Amerika’da lise eğitimi gören Adanalı genç futbolcu Necati Çoklar, New York’taki üniversite’den futbol oynaması karşılığında eğitim bursuna evet dedi. Genç Türk futbolcu Necati Çoklar, NCAA Erkekler Futbol Ligi ekiplerinden Albany Üniversitesi’ne transfer oldu. Necati Çoklar, SUNY Albany ile 4 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu ve “Hayatımın en zor senesini geride bırakırken, her şeye rağmen en büyük amacım bana güvenenleri, bana yatırım yapanları mahcup etmemekti. Yeri geldi ülkeme, dinime, sevdiklerime, değerlerime hakaret edenlerle karşılaştım, yeri geldi türlü ırkçı söylemlere maruz kaldım. Ama her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı olduğunu asla aklımdan çıkarmadım, Allah’ın nasip edeceği her şeye razı oldum. Çokca pes ettiğim, kaybolduğum, ayağa kalkacak güç bulamadığım zamanlarda bana neden başladığımı hatırlatan ve güç veren ablama, anneme, babama, kardeşime canım aileme teşekkür ederim.” dedi. Genç futbolcu ayrıca “NCAS futbol ligindeki tek Türk futbolcu olmanın vereceği güç ve gurur ile her zamankinden çok çalışma ve bayrağımızı temsil etme zamanı bu yolda bana eşlik eden, benim elimden tutan, hep arkamda duran hakkımı yiyenlere inat bana sahip çıkan Taner Türkman’a çok teşekkür ediyorum. Benimle sevindin, benimle üzüldün, sinirlendin. Seni gururlandırmaya devam edeceğim ve mahcup etmeyeceğim.” açıklamasını yaptı.

Amerika’da lise eğitimi gören Adanalı genç futbolcu Necati Çoklar, New York’taki üniversite’den futbol oynaması karşılığında eğitim bursuna evet dedi. Genç Türk futbolcu Necati Çoklar, NCAA Erkekler Futbol Ligi ekiplerinden Albany Üniversitesi’ne transfer oldu.

Necati Çoklar, SUNY Albany ile 4 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu ve “Hayatımın en zor senesini geride bırakırken, her şeye rağmen en büyük amacım bana güvenenleri, bana yatırım yapanları mahcup etmemekti. Yeri geldi ülkeme, dinime, sevdiklerime, değerlerime hakaret edenlerle karşılaştım, yeri geldi türlü ırkçı söylemlere maruz kaldım. Ama her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı olduğunu asla aklımdan çıkarmadım, Allah’ın nasip edeceği her şeye razı oldum. Çokca pes ettiğim, kaybolduğum, ayağa kalkacak güç bulamadığım zamanlarda bana neden başladığımı hatırlatan ve güç veren ablama, anneme, babama, kardeşime canım aileme teşekkür ederim.” dedi.

Genç futbolcu ayrıca “NCAS futbol ligindeki tek Türk futbolcu olmanın vereceği güç ve gurur ile her zamankinden çok çalışma ve bayrağımızı temsil etme zamanı bu yolda bana eşlik eden, benim elimden tutan, hep arkamda duran hakkımı yiyenlere inat bana sahip çıkan Taner Türkman’a çok teşekkür ediyorum. Benimle sevindin, benimle üzüldün, sinirlendin. Seni gururlandırmaya devam edeceğim ve mahcup etmeyeceğim.” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.