Adanalı aşçılar, 15 Temmuz’da 15 bin kişilik helva ikram edecek

GÜNDEM 12.07.2018 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2436+ kez okundu.
 

Adanalı aşçılar, 15 Temmuz’da 15 bin kişilik helva ikram edecek

Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin gerçekleştirileceği Merkez Park’a tüm hemşehrilerini davet etti.
    Çukurova’da gastronomi turizminin gelişmesi için uluslararası ve ulusal festivallerde yöresel lezzetleri başarıyla tanıtan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 15 bin kişilik irmik helvası pişirip, kent kalkına ikram edecek. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’da Merkez Park’ta başlayacak anma etkinliklerinde tüm hemşehrilerini davet eden ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine karşı canlarını feda eden şehitleri rahmet, gazileri şükran ve minnetle andı. Derviş Göçmen, “Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratıldı. Milletimizin, canı ve kanı pahasına yazdığı bu büyük kahramanlık destanının daima yaşatılacağına olan inancımız tamdır. Adanalı aşçılar olarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Merkez Parkı doldurup, şehitlerimizi dualarla anacak hemşehrilerimize hazırlayacağımız 15 bin kişilik irmik helvasını ücretsiz ikram edeceğiz” diye konuştu. Derviş Göçmen, irmik helvası hazırlığında kendilerine destek veren Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATO Başkanı Atila Menevşe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a Akdeniz Aşçılar Federasyonu ve ADAPADER yönetimi olarak şükranlarını bildirdi.
Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin gerçekleştirileceği Merkez Park’a tüm hemşehrilerini davet etti.

 

 

Çukurova’da gastronomi turizminin gelişmesi için uluslararası ve ulusal festivallerde yöresel lezzetleri başarıyla tanıtan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 15 bin kişilik irmik helvası pişirip, kent kalkına ikram edecek. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’da Merkez Park’ta başlayacak anma etkinliklerinde tüm hemşehrilerini davet eden ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine karşı canlarını feda eden şehitleri rahmet, gazileri şükran ve minnetle andı.
Derviş Göçmen, “Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratıldı. Milletimizin, canı ve kanı pahasına yazdığı bu büyük kahramanlık destanının daima yaşatılacağına olan inancımız tamdır. Adanalı aşçılar olarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Merkez Parkı doldurup, şehitlerimizi dualarla anacak hemşehrilerimize hazırlayacağımız 15 bin kişilik irmik helvasını ücretsiz ikram edeceğiz” diye konuştu.
Derviş Göçmen, irmik helvası hazırlığında kendilerine destek veren Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATO Başkanı Atila Menevşe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a Akdeniz Aşçılar Federasyonu ve ADAPADER yönetimi olarak şükranlarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.